born to lead

Stort grattis till min gamle konkurent Henrik Öijer som vann den där tävlingen på internet. Han vann en riktigt snygg TREK men som han själv skriver: vi får se vad dom skickar för hoj

Igår testade jag ju att jogga. Gick okej. 5 km på ca 23 min. Imorse kunde jag inte hålla mig utan stack ut en sväng med Nora i joggingvagnen. Blev ca 6-7 km. Är fortfarande osäker om min fot vill vara med eller inte men jag har inte särskilt ont nu iaf. Blir nog ett pass imorgon em oxå. Fast i Linköping..
Utbildningsdax
Lite spontant har jag anmält mig till en tävlingsledarutbildning. Att det just blev denna var för att senare utbildningar blir längre ifrån Örebro. Sen hänger familjen med och kan umgås med Saras syster som bor där. Blir bra som korvspad. Sen blir det hotell också och ni vet vad som går hand i hand med hotell?? Jo frukostbuffè !!

Hindersmässan
Det är en gammal tradition i den här stan. Marknadsnougat, korgar, handslöjd och annat skit småprylar. Jag gick förbi ett ställe där dom sålde dvd-filmer igår. Tänkte det kunde vara ett billigt sätt att bygga ut det snart ganska stora filmbiblioteket här hemma. Jag hittade snabbt 4 filmer som jag redan har sett men jag ville ha i min samling. Thor, gamer, gränsen och District 9.
Thor avverkades igår och Sara satt brevid och var beredd att såga filmen närsomhellst men hon tyckte den var ganska underhållande. Inte ett mästerverk men det tycker inte jag heller men BRA.
Idag såg vi en film som jag tycker är skildrad på ett bra sätt. 100% sci-fi men ändå. Gamer är helt i min linje om hur det skall se ut när människor befinner sig i en spelvärld. Glöm Matrix eller Tron. Den här är för dig som spelat counterstrike eller Delta force m.fl.

Jag förbättrade det dåliga ekonomiläget idag genom att göra det lite sämre. Jag har shoppat hyffsat mycket. Den über charmiga personalen på Jack&Jones gjorde mig ca 850 kr fattigare. Löpex drog ca 500 kr ifrån mig. Hindersmässan lurade på mig godis men tack vare att det var slut på kontanter så klarade jag mig undan hyffsat.
Skrotis krävde dessutom mer bensin idag så...Min fråga är: Är det långt kvar till löning?
Vi åker tidigt imorgon bitti mot Linköping.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback