öl, spya och vuxenträning

Om jag bara skriver om min träning här och att det känns bra och man känner sig stark. Då får alla bilden av att man toktränar och elitsatsar igen.
Jag skriver ganska mycket om öl-och whiskeysorter oxå. Ni får väl skvallra hur mycket ni vill om det.
:-)
Igår åkte vi ut till marieberg och träffade min far med sambo. Strosade runt, köpte skor till Nora då hon i lördags tog sina första steg så är det inte långt kvar till hon behöver skor. Då vi idag skall införskaffa bärstol till henne så köpte vi även ett par vindtäta byxor. Resten av hennes kropp är ganska så skyddad i bärstolen.
När hon ändå upptar ämnet... Imorse kom det oväntat mycket kräks från den lilla damen. Ja Nora alltså. Sara har ju varit sjuk hela helgen men nu verkar lilltösen ha fått nåt dåligt i kroppen oxå.
För min egen del så har jag tränat väldigt mycket högintensivt hela helgen och klarat mig från virus & baciller. Kanske har det med mitt duktiga vätskeintag att göra :-)
Jag gillar att prova olika ölsorter. Jag köper gärna flera olika när jag är på systemet. Sist köpte jag en red stripe från Jamaica, en engelsk Newcastle, en amerikansk east india pale ale som jag inte vet vad den hette och sen ännu en amerikansk lager.
Den sistnämda stod i kylen igår när jag kom hem från vuxenträningen och shit vilken besvikelse. Kan inte amerikanarna göra lageröl? Det smakade som ett glas loka med en sån där öltablett från Buttricks i. Blää!
Gårdagens vuxenträning
Då regnet fallit i några timmar så gissade Sara på att det skulle komma 4 st och jag gissade på sex. 6 stycken alltså. Det kom 10 st tappra som fick dela på massa godsaker efteråt.
Napparna hade vi köpt hem om det skulle komma påskkärringar och knacka på. Det har det inte gjort, när vi varit hemma iaf, så då skänkte jag det till klubbens ungdomsträning. Det är moral va??
Dock kunde jag inte hålla mig ifrån choklade. Tack vare en snäll deltagare så fick vi en hel låda med sånna där cocos-prickar. Tackar!!
Vi körde långa intervaller igår på en lång stig som går svagt uppför. För mig tog den 7 min och jag hann med tre varv vilket de flesta andra oxå gjorde. Blöta men inte sura trampade vi tillbaka till klubbstugan för varmt kaffe och ovanstående godsaker.
Jag hoppas på varmt och fint väder och många deltagare nästa måndag.
Ni missar väl inte onsdagens träningstävling. Öppen för alla (därför propagandatävling) kl 18 vid Ljungstugan.
Fick se denna härliga film nyss. Jag har själv varit på Mallis flera ggr och kört Sa Calobra flera gånger men förmodligen aldrig så här fort. Kolla in hela filmen så får ni se vilken underbar klättring/utförsbacke det är. Vid 7 min in i filmen fick jag nog ett litet adrenalinpåslag. Vid ca 7:30 har cyklisten Tobias tur att han inte får möte i kurvan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback