ett extremt paket från lilla Kina

Glömde jag kanske det mysigaste och bästa med gårdagen i förra inlägget?. Jag vaknade (som vanligt) lite före mina två tjejer och fick ett infall om hotellfrukost. Ja detta är något jag brukar unna mig minst en gång per år. De två var inte svårövertalade, Nora älskar frukostbuffè, så vi knatade iväg mot stora hotellet.
Jag är inte så mkt för att ta matbilder men tittar gärna på när andra gör det så duktigt.
Vi blev mätta!!
Idag är första dagen som pappaledig men elddopet blir inte förrens på torsdag då Sara inte har några lektioner förrens då. Idag har vi shoppat mat på ICA. Slog rekord med att få betala 1359 kr i kassan. På vägen hem stannade vi för tåget mellan Holmen och svampen. Miljövänliga som vi är slog vi av bilen. Det skulle vi inte ha gjort för den ville inte starta sen. Vi fick starthjälp av en mekaniker på Nya åkeriet som ligger 50 meter från där vi stod. Tack tack.
När Saris skulle upp och göra stan med barnbidraget som droppade in idag så gick jag och Nora och hämtade det paket som har fraktats ändå från Kina. Det är väl ca 4 veckor sen jag beställde det men Kina är ju ett stort land o så..Tar ju tid sånt där. Sen är kineserna väldigt små och med korta ben går man inte så fort mellan lagerhyllorna.
Det vita till höger är ett av de två lysena som får sitta på träningshojen. Finns dyrare motsvarigheter som heter knog tror jag. Dessa två kostade ca 35 kr.
Längst ner till vänster är ett liten, stryktåligt LED-lyse som skall sitta på pendlarhojen. Det är definitivt värt de där 40 kr som det kostade. Classe olhson tar ca 200 kr för ett sånt.
Längst upp i bild ser ni en spontanbeställning. Lysen kostade för lite för att det skulle bli gratis frakt från dealextreme så jag kollade runt lite och fick en sån där minihelikopter. Jag provade en sån när jag var i Åre i somras och det var ganska kul. Jag hade en förhoppning om att det skulle kunna skrämma katterna och underhålla Nora här hemma. Ack jäklar vad fel jag hade. Neo är ruskigt nyfiken och är först framme när man har krashat och under den mest seriösa provkörningen i vardagsrummet börjat Nora (den fega skiten) gallskrika.
Jag ville sätta Nora i säkerhet när jag körde här hemma så jag satte henne i soffan och jag tänkte inte flyga  över henne. Dock upptäckte jag att det inte var så lätt att styra den så ganska snart stötte jag i taket och slog av på gasen. Helikoptern tvärstörtade ner i soffan ca 30 cm från lilla fegisen.
Tur att hennes mamma var uppe på stan :-)
Så roar jag mig på min första dag som pappaledig :-)

Kommentarer
Postat av: Sara

Ooooooooooooooooola!!! Forgrymmade onge!! ;)

Postat av: Johan F

Ta bilen till Ica och miljövänlig? Jag fattar inte? ;)

2011-09-26 @ 21:39:47
URL: http://ginnfilt.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback