reflekterande ljusglimt

Igår när jag och kollegan cyklade hemåt klagade vi som två griniga gamla gubbar
Vi klagade över hur puckade många gångare/löpare och cyklister är som inte har lysen, och ibland inte ens reflexer.
Fattar folk inte att de verkligen inte syns mer än som mörka skuggor.
Idag gjorde jag en joggande tjej en tjänst och gav bort en snap-on (inte strap-on)-reflex till henne när jag joggade om henne på oupplysta gångstråk. Själv hade jag en dx-lampa på huvudet, reflexväst samt reflekterande detaljer på kläderna, något som denna tjej saknade.
Jag kunde även ha predikat för henne hur dumt det var att hon dessutom hade musik i öronen när hon joggar själv i mörkret. Nästa gång skall jag nog överfalla henne, dra henne åt sidan till nåt buskage bara för att bevisa min goda tanke. Eller vad tycker ni?
Appropå mörker så är vi ju lite extra rädda om Nora när vi är ute i trafiken. På ICA Maxi köpte jag en batteridriven liten ljusslinga för en tid sen. Den har blå sladd, blåa lampor och en lite blå batteridosa så den syns inte så mkt i dagsljus mot vår blåa vagn. I mörkret syns den dock desto mer
När Sara gick de ca 500 metrarna hem från bvc så var det två, oberoende av varandra, personer som stannade och uttryckte hur bra det syntes.
Dagens träning
Jag joggade till jobbet imorse. Ca 5 km. Efter jobbet så joggade jag även hem och med ca 200 meter kvar till dörren så kom jag ikapp Sara med den blått lysande barnvagnen. Hon uttryckte att hon oxå ville springa så medans jag underhöll Nora (läs joggade med vagnen) så sprang Saris upp och bytte till joggingkläder. Hela familjen körde sen ca 30 min jogg ihop. Kvalitètstid som Sara kallade det. 1:23 fick jag ihop idag och det var inget kvalitètspass utan verkligen ett kvantitet. För att få lite timmar i boken så att säga.
Lägg nu huvudet på sned och njut av den vackra barnsången. Framförd av sara Backlund

Kommentarer
Postat av: Sara

Förnedrings-tv at It's best.

Postat av: Johan F

Shit vilken stor katt, vad har ni gjort med den?! Tror inte att katten ska ha samma tillväxtpreparat som Ola trycker i sig...

2011-11-18 @ 09:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback