Lördag, olja och rödtjut?

Vad seg jag har kännt mig denna vecka. Igår kväll höll jag på att somna sittande med ett glas i handen. Klockan var väl runt 21:15 ungefär. Jag har till och med bett om ursäkt till Sara att jag varit så fruktansvärt tråkig att umgås med på kvällarna (gäller kanske jämnt?)
Idag har jag skötit tvätten som var klar ungefär när de andra två damerna vaknade. Frukost sen började jag och städa och Sara gjorde en stor gryta med rådjurskött som bas. Jag och Nora tog en promenad för potatisinköp och jag glömde ju naturligtvis att köpa små energisaker som jag förmodligen kommer att behöva under Tour de Kilsbergen imorgon. Jag kommer nog att vägga fett imorgon. Ska nämligen chocka kroppen med 11 mil på mtb-hojen och klättra 1570 höjdmeter. Får se om jag kan tvåla dit initiativtagaren Jimmy Bodin på nån av klättringarna. Gör jag det får jag fira ordentligt för jag har lite koll på hans wattsiffror och träningstimmar. Ja borde inte ha en chans.
För att förbättra mina chanser så blir det på min tävlingshoj och jag tror han ska köra på nån skapelse med skärmar och dylikt.
Lyssnades på spotify har jag därför servat hojen lite. Rob Zombie har skrikit lite och precis som Dileva låter han bättre än vad han ser ut.
Nu får vi se om det öppnas nån flaska rött här hemma eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback