illamående i mörkret

Jaha. Då kom det en sån där dag till då jag blir sjukt trött på kvällen. Däckade tillsammans med Nora när hon la sig. Det kommer att ske många gånger i framtiden har jag på känn.
Dagens rivningsjobb av två cykelhus gick över förväntan och inget annat gick sönder än de två husen.
Dagens träning
Gick något under förväntan men jag försöker se det positivt att jag fick fram ordentligt illamående. Mats och jag körde 5 st hårda backintervaller i liftgatan till sörbybacken. Det är en ordentlig brant backe det där och benen fick jobba hårt för att trycka upp kroppen så där vertikalt. Det blev tyngre o tyngre för varje intervall då vi körde kort vila mellan varje. De 5 intervallerna var klara efter endast 10 min och den allra sista klarade jag inte av att springa hela sista biten trots att jag ville mentalt så fungerade inte benen. När vi skulle jogga vidare så märkte jag hur ph-mässigt sur jag var för jag kände mig ordentligt illamående. Det var länge sen jag hade den känslan och eftersom jag vet varför den finns där får jag väl försöka se den som något bra.
Imorgon blir det jogg fram o tillbaka till jobbet och kanske lite extra när jag kommit hem.
Hörde en sak på Crister i P3 idag som fick mig att le så mycket att jag var tvungen att spela upp det för Sara när jag kom hem. Hörde ni norrlänningen Anton idag? Lyssna här annars!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback