Uno Tour

Igår åkte jag o jobbarkompismats till Garphyttan och sprang nästan samma slinga som sist vi var där uppe. ca 12 km blev det och det tog så lång tid som 1h 14 min. Snittfarten är alltså inte skrytbar men då vi mosade på både uppför och utför så hade vi rätt döda ben efteråt. Det betyder att passet tog bra.
Benen har väl knappt återhämtat sig under arbetsdagen så de är riktigt usla nuförtiden.

Uno Tour
En träningstävlingsserie som sker på olika platser runt stan på onsdagarna. Idag skulle det åkas över käglanbackarna och tillbaka. Med mina usla löparben skulle det alltså "tävlas" idag. Vi samlingsplatsen stod cyklister som A.Stillfors, Gunnar Grönlund, Jimmy Bodin, Mattias Bergkvist, Gamla gubben Ola Torstensson ;-) och så en o annan snabb skidåkare.
När folk som dessa sätter fart direkt från start så får iaf jag tugga styrlinda. Det relativt stora startfältet på ca 30 pers sprack av redan innan det började gå uppför. Jag låg med i slutet av tätklungan som bestod av ca 12-14 pers. När det började gå lite mer uppför blev det lättare för mig att avancera lite och på en av de två toppar som käglan består av så hjälpte jag till och med att föra klungan lite.
Vid vändningsplatsen var jag rätt okej i benen och gasa mig trött i första backen och hoppas att de där bakom fick ta i lite oxå. I den sista mer avgörande klättringen syntes det att Stillfors laddade för en attack. Det syntes på hur han placerade sig på 2a, 3e hjul och när han stack så hängde jag på direkt. Det svarade bra och jag var snart in på hans hjul. Så här i efterhand ångarar jag att jag inte gick om och gasade lite till men samtidigt så dröjde det inte många hundra meter efter denna attack som den lilla kvarvarande delen av klungan var ikapp och förbi mig. Jag försökte gå med men istället bildade jag, Magnus P och Peter E en trio som jobbade bra ihop hela vägen in mot mål. Uppskattar att vi var ca 2 min efter huvudklungan.
Fick kämpa i 1h 24 min och så blev det ju lite extra tid i sadeln med transport dit o hem oxå. Om mina ben var trötta INNAN racet skulle ni se mig nu. Tror faktiskt att sara skulle kunna jogga ifrån mig.


Längtar efter morgondagens vilodag. Ja om man räknar bort jobbet. Har lyft av 5 pallar med marktegel idag på eftermiddagen och så kommer arbetet att fortsätta imorgon. Där kan man snacka om ryggträning.




Kommentarer
Postat av: Sara

Du är stark älskling, imorn blir det rekreation på nått mysigt fik

Postat av: Malin

Om du tyckte det var jobbigt hur sjutton skulle jag hängt med? ;)

2011-05-19 @ 11:15:04
URL: http://healthandliving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback