rekord!!!!!!

Rekord är till för att brytas. Eller var det löften. I söndags var det över 100 unika besökare på den här sidan. Öhh..vad det något mer??

Angående söndagens krash på Hammarö 3 dagars så kan ni läsa en artikel ifrån tidningen VF nätupplaga 
här samt se 2 bilder. Finns även kommentarer under artikeln som är läsvärda.

Vuxenträningen
Igår var det alltså samling vid Norra cykel kl 17:30 men följande 2 måndagar är det Ljungstugan kl 18 som gäller. Vi var tydligen 23 när vi börja men efter ca en kvarts cykling var vi bara 22. Lite senare tappade vi även bort Magnus P men tyvärr så hittade han oss igen :-)


Som ni ser på filmen så hade Johan sin GoPro-kamera på hjälmen. Hade han minnet med sig så kanske det dyker upp en film på hans sida inom ett par dagar. Ja det brukar dröja lite för det skall ju redigeras, läggas in musik och häftiga texter mm. "Ska det bli bra måste det få ta tid" är lite av hans motto. Han körde t.ex Billingeracet på 4:23,14 förra året och det är ju jättelång tid.
Igår körde vi den så kallade Avslutningsrundan ut mot Kvinnersta och tillbaka. Tror att min axel långsamt blir bättre o bättre men instinktivt ville jag rycka styret över ett nedfallet träd och då kom den plötsliga smärtan och gjorde sig påmind. Den kommer snart och så försvinner den långsamt och efter ca 30-40 sekunder är man tillbaka på normalstel/ond nivå.

Vuxenpoäng?
Idag var vi på vår första föräldragruppsträff. Det var lite stelt i början men efter nån timme så var det mycket skratt och jag är säker på att vi kommer att fotsätta umgås med några efter förlossningen. Precis som många andra före oss.
Annars är det som många andra vilodagar här hemma. Mathandling och tvätt. Tråkig vardag med andra ord. I sovrummet ligger Saris och läser en nyköpt tidning (föräldrar & barn) så ibland kommer det skrikande uttryck " vi måste vårda vårt sexliv efter förlossningen" Åhhh vad jag ser fram emot att få barn...........

Kommentarer
Postat av: Panikmekaren och Karin

Grattis till läsarrekordet!

2011-05-03 @ 21:27:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback