frieri


Vilken bild. Vilken känsla va, att springa in på Berhn Arena i skinnpaj och nitbälte :-) Bilden är från fjolårets Metallsvenska och gissa vem som känner en underbar person???? Jo jag. Idag fick man två fribiljetter till den hårda fotbollsturnering/festival som går av stapeln nästa helg. Spellistan är som följer:

Fredagen den 13 Maj (17.00-01.00)
NA tävlingsband Rockklassikertältet 17.30
Scar Symmetry Stora scen 18.30
The Accidents Rockklassikertältet 20.00
D-A-D Stora scen 21.00
Sator Rockklassikertältet 23.00

Lördagen den 14 Maj (11.00-01.00)
Bob Log III Fotbollsplanen 11.15
Vietcong Pornsurfers Rockklassikertältet 13.00
Bob Log III Fotbollsplanen 14.00
Motherlode Rockklassikertältet 15.00
Doctor Midnight And The Mercy Cult Stora scen 16.00
Graveyard Rockklassikertältet 17.00
Bullet Stora scen 18.00
Torture Division Rockklassikertältet 19.00
Sodom Stora scen 20.00
The Peepshows Rockklassikertältet 21.00
Gamma Ray Stora scen 22.00

Ni kan ju glömma att jag svarar på telefon på fredagskvällen. Scar symmetry, D-A-D och Sator. Den där helgen skall oxå kombineras med mkt cykel oxå (hur fan ska det gå?) På lördagen är det en heldag med klubbens ungdomar i Kilsbergen och på söndag är det ju träningstävling vid Marka.

För ca 1,5-2 år sedan var det en snubbe som friade till Sara när hon var ute och rände på stan en fredagkväll. Tror det var alkohol inblandat oxå men ändå, en rolig händelse. Imorse var det dock lite åt det omvända hållet. Jag går alltid in och pussar Sara hej då innan jag går till jobbet. Oftast så sover hon men det är liksom en grej jag har fått som rutin för man vet aldrig vad som händer. Saker kan kastas om snabbt så jag visar lite kärlek varje dag. Ibland vaknar hon till och gnyr lite och kramar min hand med sin. Imorse blinkade hon faktiskt till med ögon och sa" jag är så kär i dig och önskar att jag får gifta mig med dig" Nervös och med kalla fötter cyklade jag snabbt till jobbet på rekordtid :-)
Var det ett frieri? Hon minns det och har påminnt mig både med sms och pikar nu i eftermiddag. Ska hon förstöra min chans att få komma ridande på den vita springaren med blänkade rustning och ställa den frågan?


dagens träning
Jag och jobbarkompismats startade vid Garhyttan och joggade upp bakom det öde hus jag kallar gamla skolan. Den härliga röda stigen som letar sig upp mot rallybacken och storstenshöjden. Vi tyckte det var jobbigt direkt trots att hastigheten inte var imponerande. De första 2,3 km avverkade vi på 13 min :-) Uppe vid stenen på storstenshöjden hade det gått ca 23 min. Vi körde lite nya downhillspår ner mot slalomklubbens hus men vek upp på höjdens västra sida och letade oss åter upp mot toppen längs en smal stig. Sen körde vi en annan stig (kan inte alla namn) ner mot Ånnaboda sjön och tog sikte mot Mattsabacken som vi joggade utför. Vek in och tog klättringen som vi använde på mtb-sm 2003 ända upp till vallarbodarna. Dryga milen på 1 h 6 min fick vi ihop. Min klocka visade att vi klättrat ca 400 höjdmeter vilket jag tror kan stämma men den krånglar fortfarande med att få in pulsen när jag joggar med den. Ett jävla irriterande fel men jag får väl skicka iväg den igen till Finland.
Jag tror träningen tog rätt bra för Sara påpekade mer än en gång att hon tyckte jag såg trött ut när vi åkte hemåt.
Fler sånna här pass bör nog avverkas innan fjällmaran i augusti.
Over and out


Kommentarer
Postat av: Sara

Nähä! Så sa jag inte alls. Utan de exakta orden var faktiskt "Fan jag skulle lätt kunna gifta mig med dig".



Du tror väl inte att en smarting som jag tar ifrån mig själv the vit-springare moment?? ;)

Postat av: Hulken

Visst säger man mycket dumma saker när man nyss har vaknat :-)

2011-05-07 @ 08:55:27
URL: http://henrikogren.blogg.se/
Postat av: Malin

Är inte alls förvånad över den vita springaren :) Skulle tycka det vore helt ok om Peter kom på sin vita springare ;)

2011-05-10 @ 22:29:23
URL: http://healthandliving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback