uppe i ottan med Thor

Vaknade kl 06 idag. Ja, jag är ju ledig från jobbet så jag borde ju kunna sova ut men jag vaknade utvilad och pigg. Somnade ju strax efter kl 22 så det blir ju nästan 8 timmar ändå.
Satte mig sen här vid datorn och ska söka lite information om sköldpaddor. Lutar nu åt att jag till helgen skaffar två nya :-)
Sen naturligtvis ska vi prata film oxå...
Igår hyrde vi två filmer varav vi såg en. Valhalla Rising där Mads Mikkelsen spelar huvudrollen, ni vet han den där dansken som alla kvinnor tycker är så snygg i resebyrå-reklamen.
 Jag vet inte riktigt vart jag läste något om Valhalla rising men jag blev ganska spontant sugen på att se den. Nu kommer ett tips till dig: Gör det inte! Mads säger ingenting under hela filmen. Han är helt stum. Rent teniskt och sminkmässigt är det skitbra gjort men övrigt bara konstig. I klippet nedan ser du de "smaskigaste" och otäckaste slagsmålsscenerna. De var otäcka men bra. Musiken i klippet nedan var NATURLIGTVIS inte med i filmen.

Varning! Otäcka scener!

Sen har jag kollat in trailerna om sucker punch och Thor igen. Fasiken jag kommer att gilla dom. Förmodligen väldigt mycket för det ser så lovande ut.

Gårdagens träning
Ja satt inte still hela dagen igår men nästan. jag och Sara gick till friskis där jag satt ca 20 min på en motionscykel och trampade lugnt o fint men ändå så jag blev varm. Sen strecthade jag igenom kroppen. Det var lagom skönt. Sen åt vi lunch på CocoThai, fikade på Vågen, kollade på film här hemma, sen la vi oss. En riktig slöar-dag men det kan man väl få ta efter vasaloppet?
Idag däremot har jag tänkt att cykla ute.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback