Droger & rastlöshet


Denna j-vla kaka är min drog. Har varit ren, vit, drogfri i flera veckor nu men det beror ju på att jag inte har köpt hem den. Igår gjorde jag det och nu när jag gjorde en säkerhetscheck i skåpet är det ju mindre än halva kakn kvar!!!! Jävla Sara. Det måste ju vara hon för jag har nästan bara tagit en liten liiten bit.

Igår var ännu en underbar dag utan träning. Det börjar bli jobbigt nu. Idag vill jag verkligen röra på mig men det är inte 100% bra i näsan på mig. Blev dock lite bättre efter att jag körde spolning med saltvatten genom näsan imorse. Långdraget skit det här.
Sara var fri från lektioner igår så vi tog en promenad till Naturens hus och fikade igår. Vi gick nästan hela vägen dit innan hennes foglossning började göra ont men det var vi beredda på och hade därför med oss cyklarna.

En mindre shoppingtur på stan innebar ännu en ny växt till akvariet då de där två glupska djuren Edwin & Busan äter upp dom hela tiden. Köpte oxå tre nya pansarmalar då det bara är en kvar sen den gamla"flocken". På Clas Ohlsson köpte jag oxå en spotlight till dem och det uppskattades.

Nej det är inget sexuellt över den här bilden. De slåss om "solskenet" bara..:-)


Som sagt. Hoppas på lite aktivitet idag men har inte bestämt mig än. Så jäkla onödigt att vara ledig när man inte kan utnyttja den fullt ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback