stödstrumpor på!

En barnmorska var här idag. Nora går upp för lite i vikt. Jag fick en kommentar av en kompis häromdagen att jag såg smal ut och det stämmer. Har tappat lite vikt men mår toppen. Den enda som de typ senaste 9 månaderna har gått upp i vikt är Sara. Då vet ni vem som äter upp all mat här hemma :-)

Lånade Saras Garminklockaa på kvällens löppass. Riktigt kul klocka det där Garmin 305. Vi stack förresten ut alla 3 samtidigt och så provade vi att jogga med vagnen. Det gick riktigt bra och Nora sov som en klubbad säl. Hon och Sara tog dock en lugn sväng och var hemma före mig.


4x4 + en 3 minuters innan jag var hemma. Inga problem med att få till andning och pulsen. Låg fint över 90% av maxpuls men den steg alltid upp mot 94-95% på slutet av intervallerna.
Benen funkade väl oxå ganska bra men när det gäller löpintervaller måste jag ha ordentlig vila emellan så slaggprodukterna hinner försvinna.
Träningsplaneringen ser ut följande (med familjereservationer förstås) Tors: tunga intv på tröskel på spinninghoj. Fredag: Längre löpning (kanske med barnvagn) lördag: vila Söndag: distans mtb till härliga Pershyttan.
SEn måste jag förvalta nästa vecka bra då jag ser fram emot Ränneslättsturen. Kroppen har kännts riktigt bra på slutet. Och innan tisdag måste jag väl bestämma mig om jag vill köra SM på en bana där det alltid har gått ganska bra....




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback