snusk i ottan

Jaha. Semesterdag. uppe strax efter kl 06:00. Inget inplanerat men satte mig vid datorn och fulsurfar massa cykelgodis på utländska sajter.

Detta tog fart efter gårdagens pass då jag inte hade toppenbra bromseffekt på bakbromsen. Hittade nya bromsar, lätta o fina. Verkligheten kom ikapp och jag får väl nöja mig med att köpa nya bromsbelägg och sen kanske jag (läs nån cykelhandlare) får lufta bromsarna.
Kom på att jag förmodligen måste köpa ny drivlina denna sommar (ganska snart) och så började jag spåna på det. Hittar så fina kassetter till bra pris. Häftiga kedjor i olika färger (!!) dock hittar jag inte drev som passar utan där får man helt enkelt beställa från cyclecomponents i Karlstad.
Vill ju sluta lånas Saras minipump så det kikade jag på oxå. Råkade ramla över ett billigt däck. Nya UST-ventiler va billigt. Behöver ju mer Stans-gugga...
Nu låter det som om beställningen har gått iväg men det har den inte. Jag är så sugen på att prova nya saker men samtidigt har jag ju inte råd att chansa flera hundra kronor på en kedja som ser häftig ut på bild men sen kanske inte funkar bra när man pressar på med min ursinninga kraft :-) Nej det blir nog att beställa beprövade saker.

Sara hämtade upp sin mtb från förrådet igår. Nu dröjer det inte länge innan hon tränar som hon vill. Hon tog min racer för att testa ännu ett cykelpass igår. Det är liksom inte benen hennes som man är orolig för. Nej mer fogar och underrede. Hon kom tillbaka efter ca 30 minuter och det hade kännts bra sa hon med ett leende men det hade visats sig tydligt att hon inte var i samma slag som förra sommaren men det var ju väntat.

Hittade några bilder i kameran
Grabbarna Mattias och Andreas fick för sig att kläd midsommarstången...


Sen hittade jag en bild från när jag sprang en sträcka för klubben i en 5-manna kavel. Framför mig går Anton och han är ganska stor, jag själv är ju inte så stor men fan det ser ju sjukt ut på bilden


Sen avslutningsvis så hittade jag en (av de 7000 bilder Sara tar varje dag på det lilla mongot Nora


Nu skall jag fulsurfa vidare



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback