Rosè

Försökte njuta maximalt till Jönssonligan på Mallorca nyss med ett glas rosèvin men Nora har blivit så gnällig sista dygnet. Det är inte riktigt Ola-style att numera lägger ner huvudet och somnar utan det skall vaggas, pysslas och trycka in nappen 17 ggr innan det somnas. Misstänker att jag inte ska gnälla mer för det finns nog otaliga föräldrar där ute som har/har haft det värre.
Dagens Sara Träning
Jo nu kommer hon snart igång ordentligt min lilla Sara. Hon såg skitnöjd ut bara hon fick på sig löpartightsen. Sen skulle hon ju få testa sin nya leksak Garmin 305 oxå. Inte gick det skitfort eller blev skitlångt men jag förstår hennes sköna känsla att faktiskt kunna röra på benen igen.
Dagens träning
Jag klämde in en kortpass idag där jag återigen körde backintervaller i sörby slalombacke. Åkte via klubbstugan och fick med mig Jesper från ungdomsträningen. Jag körde 6+6 gånger i backen. Det skulle inte gå att köra 12 gånger på raken med den korta vila som jag tar mellan klättringarna. Jag kände mig ändå illamående efter passet vilket tyder på en ganska hög mjölksyra-ansamling i kroppen.
jesper körde 8 gånger vilket oxå är skitbra jobbat.
Har lästa att några av sveriges elitcyklister klämmer in morgonpass innan jobb eller familjetid. Imorgon tänkte jag oxå göra det. Brukar ju inte ha problem med att gå upp tidigt. Imorse t.ex så tog jag med mig Nora och satte mig vid datorn vid ca 06:45 och kollade på partiledardebatten från igår. Hon somnade men inte jag. Barn tycker väl att politik är så tråkigt i den åldern. Sen kommer det ju att dröja 5 val innan det blir hennes tur att kunna påverka så det är väl okej att hon sket i dagens budskap från de där lögnarna i riksdagen.
En sak kommer jag dock ihåg tydligt ifrån debatten. Efter alla ledarna hade fått möta Reinfelt i sina startplediringar så var det bara en som efteråt gick och tackade Fredrik R med ett handslag. Det var Gustav Fridolin. Moget, respektfullt och artigt tycker jag.

Kommentarer
Postat av: Charlotte Nylund

Hej hej vad rolig dina inlägg är. kommer definitivt läsa igen. (: Ha en bra vardag :)

Postat av: ola

Efter att ha läst igenom mitt egna inlägg igen så finner jag inget som är riktigt roligt. Har skrivit så många bättre saker så stanna kvar på denna blogg för riktigt grym underhållning :-)

2011-06-28 @ 07:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback