va de ser ut

Dagens höjdpunkt är pannkaksträffen vi har här i eftermiddag. Jobbarkompismats och hans familj kommer över för att träffa min familj. Vad vuxet det låter. Det var inte länge sen man hade par-dejter men nu träffas man alltså med sina familjer.  Eftersom mats träffar mig dagligen på jobbet tror jag dock han enbart kommer hit för att käka pannkakor :-)

Har haft några bra och effektiva dagar på jobbet nu. Vi får massor gjort och det beror kanske på att det är ganska kul att göra om en innergård så radikalt fast med enkla medel. Jag sitter mest i lundbergarn och fraktar ut jordmassor ut till en lastbil på engelbrektsgatan genom en trång port medans kollegan har grävt med en liten grävare.


Ingången till denna gård är ca 2,75 hög. Vår traktor är ca 2,70 hög. Bredden på gången/porten är ca 3 meter. våra maskiner ca 2,60-2,80


Igår kom Saras cykel hem. Det betydde naturligtvis att det skulle börja flyttas över saker. Inte nog med att det blev svårt då Scotten hade indragna vajrar. Jag/vi hade aldrig gjort nåt sånt här men peppar peppar så är vi nästan klara. Tog ca 3 h igår och med cykeldelar från vardagsrummet in till data/cykelrummet.

Här hade vi städat undan det mesta.
Jag fick ringa och rådfråga motionären
Johan Fintling, före detta elitcyklisten Oscar EKstam samt elitcyklisten Patrik Paulsson om olika saker men vi har nu löst allt tror jag.

Träningsmässigt så körde jag lite mtb med 40+gruppen i torsdags. Fick se nya härliga stigar, köra nya fina backar och jag mosade på så fort det gick uppför. Benen kändes riktigt bra. Jag vek av tidigare då jag visste att Sara behövde hjälp här hemma (mer än vad jag anade) men för att köra slut på mig lite extra så körde jag 15/15 sekunders hem. Det var länge sen och jag tror jag återupptäckte hur sköna dom är. Brände finfint i benen när jag nådde Mellringe.

Igår blev det kvalitètsvila. Vi var bortbjudna till Malin & Peter på fika och då hon läser min blogg så bjöds det naturligtvis på en liten glassbuffè till kaffet. Love it!

Nu skall jag bjuda familjen på frukost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback