snabbis efter lugn helg

Följer ni Touren? Jag har sett förvånanssvärt mycket i år och det är jag glad för. Inte att jag slöar bort fina dagar med att sitta framför tv:n men det är så underhållande cykel att kolla på. Som Philippe Gilbert`s attacker, Voecklers kämpaglöd att behålla gula tröjan, Thors körning häromdagen samt tyvärr alla krasher som naturligtvis inte är roliga men samtidigt är det ett visst underhållningsvärde i det oxå.
Sen vad säger man om uppdrgaen från HTC? Häftigt med helikopterbilderna de sista kilometrarna när man ser vilket sammarbete det är i lagen för att få fram just sin spurtare.
Passet igår satt kvar ordentligt idag. Så pass mycket att jag skulle vilja skriva ordet smärta. Det är bra. Det betyder ju att gårdagens pass tog finfint. Ikväll var jag inställd på att följa med några snabba gubbar på mtb till bergen men jag körde en lång uppvärmning innan det var dax att träffas och under den uppvärmningen kände jag att sitta o veva runt benen i lagom fart var skönt men så fort jag ställde mig upp och ville göra ett igångdrag så gjorde det ont. Jag vek ner mig och nöjde mig med den  där timmen själv.
På vägen hem fick jag ett sms av en polare som bor ca 200 meter härifrån att han hade slagit igång bastun. Det kändes mer rätt än att ha smärta i benen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback