skit, skid o annat skit

Ja vart ska man börja om denna dag då det mesta verkar gå emot oss två små personer i detta hem...??
Vi åkte upp till Ånnaboda i förmiddags. 15 km klassisk skidåkning väntade. DM var det tydligen. Jag ville mest få ett ordentligt träningspass och det fick jag. Fick tydligen starta först vilket inte var ett dugg kul för väldigt snart kom de där skidåkarna och svischade förbi en och en. Efter ett 3,7 km varv utav de 4 som skulle avverkas så hade jag blivit uppkörd av Johan från sommarens vuxenträning i mountainbike. Han hade startat 1,5 minut bakom mig. Kul. Jättekul. Nåja. Jäklars vilket träningspass jag fick. Jag har ju i vinter bara åkt 2 x 20 km vid två tillfällen och nu kan jag lägga till 15 km på den listan. Jag hade hyffsat glid men när man inte riktigt kan åka så där stort och fint med långa bentag så går det inte särskilt fort när det går svagt uppför.
Ännu en ny erfarenhet blev idag att jag kom sist för första gången i en konditionssport. Iaf vad jag kan minnas. En 13e plats av 13 st. Vinnaren Patrik Karlsson från Garphyttan vann på 38:15. Är det snabbt eller är det snabbt?? Jag är ganska säker att jag var den enda i vårt startfält som dessutom körde med tejp under skidorna. Det var väl så där när man så här i efterhand jämnför :-)

Lite siffror:
Duration
0:50'12.9
Peak heart rate
177 bpm
Average heart rate
165 bpm
Minimum heart rate
111 bpm
EPOC Peak
295.2 ml/kg
Training Effect
5.0 - Over-reaching
Calories
801 kCal
Ventilation
128 l/min
VO2
57 ml/kg/min
Maximum speed
37.50 km/h (1'36 min/km)
Average speed
16.70 km/h (3'35 min/km)


En annan skitsak idag var att jag trodde vi hade en deal här hemma. Att den siste som tar sista biten toapapper SKALL sätta dit en ny rulle. När Sara var o handlade måste det har varit en syn för gudarna när jag likt en anka fick gå framåtböjd till skåpet o hämta en ny rulle....

Sen har jag lyckats trolla bort förlovningsringen idag. Sara och jag satt ca 30 cm ifrån varandra. Jag höll den i handen, tappade den mellan oss och allting skedde på en tiondels sekund. Utan att jag hörde eller såg var den landade så var den bara borta. Shit vad vi har letat...Synd att vi vid tillfället inte satt här hemma på golvet. Vill inte avslöja vart vi var. Hoppas vi kan hitta den imorgon.
Sara fotade lite under dagen men det lägger jag upp nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback