Måndagslyx

Den första lediga dagen på evigheters evigheter har varit en blandning mellan slöhet och effektivitet. Eftersom vi lade oss så tidigt igår (kl 21) så var det inga problem att gå upp kl 07 imorse. En kvart senare promenerade jag mot min kollegas hem för han och jag skulle ta en powerwalk på morgonkvisten.
75 minuter senare var jag hemma och det slank ner en nyttig frukost i form av gröt. Detta hälsotema var ett måste då jag i helgen sopat i mig nästan en hel toscakaka som
Sara hade bakat :-)

Sen kom själva slöandet. Ringde lite samtal, skrev lite mail, en inbjudan mm. Sen fastnade jag på youtube ett tag och framförallt gamla David Blaineklipp. Vad tycker ni om denna korta?



Sen har jag snyggat till i en av landets effektivaste träningslokaler. Jo de e sant. Här lade Mikael "Ormen" S Flockheart grunden till sin framgångsrika säsong då han för nästan ett år sedan besökte detta rum. Då jag befann mig i rummet intill kan jag inte avslöja hur han tränade men det lät som om han lyfte tunga vikter och släppte dem i golvet. Det måste jag oxå prova.

För er som inte vet hur det såg ut innan kommer svaret här: Värre.

Efter denna städning så skicka jag av ett pass oxå. 8+8+10+8 minuter blev det där jag körde 90 i kadens varannan gång och 70 de andra två ggr. Alla 4 intervallerna kördes dock på ungefär samma watt. Det är ett skönt kvitto att se att jag får ut lite mer ur benen nu när jag börjat köra mer strukturerad cykelträning. Kändes faktiskt skitbra idag. Brukar inte gilla långa intervaller men idag kändes det bra.

Kom hem, hackade lite grönsaker, värmde rester och tog resterna av den öppnade vinflaska som stod här hemma. Då snodde Sara kameran och sa " MåndagsGourmè"


I lilla skålen: riven kål, morotsslantar & Keso.
På tallrik: Stuvade makaroner & köttbullar.
I glas: trampad druvjuice

Imorgonbitti skall jag försöka mig på att jogga lite innan frukost. Har inte joggat/sprungit sen nyår men nu känner jag inte av något konstigt i vaderna så nu törs jag prova igen. Hoppas hoppas.

Imorgon skall vi på ultraljud strax innan lunch oxå. Sara ska få svar på sin nyfikenhet om det är en kille, tjej eller hundvalp som ligger där inne. För mig kvittar det. Eller kvittar o kvittar..Ja är iaf inte lika nyfiken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback