demens?

Jag var rätt trött igår kväll. Jag ser det när jag läser det blogginlägg jag skrev för snart 24h sen :-) Missar ord och meningar och glömde bort en del saker...

Igår var det alltså så att jag frös så om fötterna så de smärtade rodentligt när de tinade upp här hemma. Jag joggade två korta sträckor under passet men det väckte bara cirkulationen tillfälligt. Jag nämde ju att den ena cyklisten var Johan F. Vi tycker det är kul när han är med men frågan är vad han egentligen tycker om mig och Mattias? Igår avslutade han en mening med följande ord "....o jag hatar er"

Jag beställde inte bara del 2 om Djingis Kahn igår. Nä nu har jag nördat in så om SABATON så jag beställde även en skiva av dom som jag redan har. Fast en omarbetad, re-armed som de kallar den. Nördfaktor 10.

Sara imponerade idag innan hon åkte iväg för en förväntad svår tenta nu på eftermiddagen. Shit vilka svåra o komplicerade saker hon pluggar. Det märkte jag när jag förhörde henne lite. Så under tiden hon skrev tenta var jag på stan och letade en lämplig present.

Våra husdjur verkade grymt intresserade iaf. Vad det innehöll får nog sambon blogga om. Jag passade även på att köpa lite saker till klubbens träningslokal som jag tänkte fräscha till på måndag eftermiddag.

Nästa vecka är jag nämligen ganska ledig. Ja...Hela veckan tar jag ut en del av all komptid men på onsdag skulle jag visst in o köra bort lite snö men sånt där kan ju ändras. Hoppas på en skön blandning av slapphet och träning. Har en TO-DO-list som skall plöjas igenom oxå.

Har ju sagt flera gånger att jag inte ska skriva om saker som jag SKA göra men planerna inför imorgon är att vi skall åka skrotis till Ånnaboda och tävla i längdskidor. 15 km klassiskt. Blir nog ett TrainEffect 5,0 pass imorgon :-) Vet ju redan nu hur det blir. Går ut för hårt och sen blir det 14 kilometer med ett jävla slit.


Kommentarer
Postat av: Johan F

Nej nu hittar du väl på lite? Hela meningen var väl kort och gott "Jag hatar er!"...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback