blod och ovanligt blödig

Dagens arbete har gått i sandens tecken. Om ni mot förmodan har spenderat hela dagen inomhus så kan jag meddela att det bitvis är såphalt ute. Tror att folk har blivit mer o mer medvetna om att det finns dubbdäck till cyklar men vart är alla cyklister? Det är tomt på dom tycker jag. En del puckade cyklister trotsar halkan och ger sig ut utan dubbdäck nu. Själv tycker jag det är ganska kul med nästan 300 bra dubbar i framdäcket och jag cyklar allt annat än lungt och nästan provocerar fram sladdar då bakdäcket saknade dubb när jag åker fram o tillbaka till jobbet. Skriver saknade för alldeles nyss har jag slagit på ett gammalt dubbdäck bak. Imorgon blir det åka av till jobbet.
Rubrikkoppling
I förrgår erkände en bekant att hon gråter till Extreme Home makeover vilket gjorde att jag direkt utbrast " jag med!" Jag tyckte det var underbart att det fanns fler än jag som gjorde det och extra skönt var det att hon sa det så spontant då vi pratade om något helt annat just då. Nu övergången till idag...
Igår nämde jag ju den där ljudboken Stäppens krigare
 och jag är ganska säker på att jag under morgondagen lyssnar klart på den. Under ett avsnitt idag fick jag ett snabbt leende samt tårar i ögonen där jag satt i Lundbergarn. Jo det är sant. Ni jobbarkompisar som läser detta: Ja ni får reta mig, jag kan ta ert spott o spe. Det har jag gjort förr. Nu var det inget sorligt som skedde i boken. Nä jag kan liksom inte förklara det här heller men jag har spelat upp scenen här hemma för Sara :-) Jag går nu här hemma och upprepar de ord som fick mitt starka inre att brista " Välj dina ord till en Kahn"

Dagens träning

Egentligen samma som igår men intervallerna gick bättre och de var lite längre. 10 + 10 + 15 minuter körde jag på ca 280w. Idag hade jag med mig ett pulsband och det visade att jag gissat rätt igår. Pulsen smög upp till 165 slag/min (90% av max). Då jag bland de elektroniska blipp blopp cd-skivorna hittade jag en lite äldre hårdrocks-cd som jag saknat. Det peppade bra och när jag hade ca 1,5 minut kvar av den sista intervallen bytte jag till denna låt och watt o kadens steg...


Watten blev 300 men kraften och tyngden från In Flames gjorde att det fortsatte att stiga till 330 innan intervallen var slut, lagom så jag hann med att spela lufttrummor 1:36 in i låten :-) Tur att inte jag blev slut iaf för imorgon är det intervalltisdag :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback