The perfect wife?

Hade tänkt att skriva av mig en massa saker här lååångt innan kommentarerna från Kopparbergstrakterna ramlade in under inlägget här under :-)

Anledningen till brist på uppdateringar är för att det är en massa mentalt strul hos oss nu. Det märks att det är svårt att prestera när man inte inte är i balans för jag befann mig i klubbstugan igår men det var inte värt att kalla det där för träning. Trampade mig varm med sega ben. Ryckte lite i några vikter sen gick jag mot duschen.

Direkt vad som är fel tänker jag inte gå in på. De jag pratar med vet vad de är.

Idag slog det mig återigen vilket omväxlande jobb jag har. Igår körde man motorsåg, idag målade jag lite innan vi fick ta med en liten länspump och få undan lite vatten under en rutchkana på ett dagis. Pga tjälen så försvnner inte vattnet ner till dräneringen och de vill inte ha en stor vattensamling där för drunkningsrisken för barnen. När min kollega Martin  står under rutchkanan lossnar slangen från pumpen och innan vi får stopp på pumpen får han sig en ordentlig dusch. Strax där efter utbrister ett dagisbarn på 3-5 år " Duschar han?"

Dagens träning
Återigen får jag tacka Mattias F för att han skickar sms om pannlampepass. Det betyder mycket.
 Hade väl tänkt att bara jogga en kort sväng idag men istället blev det 2,5 h med vintercykel och pannlampa. (Jo ja fick det för jag skarvade lite innan :-)) Benen var väl lite starkare än igår och motivationen steg lite ju längre vi körde. Annars har jag varit inne i en 48h lång motivationssvacka. Jag tryckte i mig en nötcreme à la 80-tal redan efter drygt 1 timmer körning och jag trodde jag skulle få släpa mig hem med läpparna men icke. Efter att ha klättrat mattsabacken och stressat utför mot garphyttan med Martintrampar så steg motivationen lite.

Med rätt trötta ben men ett glatt lynne kom jag in i hallen här hemma och möts av corroded på ovanligt hög volym för att vara Sara. Hon hade det som städmusik. Jag ber henne att köra in en matlåda i micron då jag känner att jag snabbt behöver fylla på mina förråd. Från köket hör jag hennes röst likt en ängel säga " Vill du ha en öl till maten?"
Minns ni raptexten med Eminem? "Theres no such thing that a female with good looks, that cooks and cleans..." Han hade fel!!!!!!!!!!!




Ovanstående låt har inget med innehållet i mitt inlägg att göra. Det är bara en cool video till en bra grupp. Tänk att det är P-G Gyllenhammars son som sjunger :-)

Mera träning
Undra hur många där ute det är som verkligen tror att jag tränar som jag gjorde för 3-4 år sen. Farsan trodde iaf det fick jag höra i Sälen. Jag gillar fortfarande att plåga mig men gör det utan några målsättningar längre, har nästan halverat träningsmängden sen elit-tiden. Jag gör det som faller mig in men ibland kommer det över mig att jag nog fortfarande vill vara bra på att cykla. Vill känna mig stark i vår. Kanske lyckas bra på nån av de alla tävlingar som går i Majmånad men jag vet inte. Finns så mycket jag vill numera och allt rör inte cykel men ganska mycket. Vuxenträningen, ungdomsläger, cykelcrossen, hillsprint och så det egna tävlandet.

Av allt jag har haft i huvudet det sista dygnet så kom väl kanske 2 % ut här. Bra Ola bra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback