skogsdate

Så här kan det se ut en del måndagar. Vuxna männsikor med samma kostsamma intresse som tvingar de flesta av dem att jobba upp till 40 timmar i veckan för att ha råd med det.
Då var det alltså igång igen. Förstår att inte alla kan eller vill vara med så här i semestertider men liite större förväntningar hade jag nog på den nästan 100 personer stora facebookgrupp som finns i stan.
Började lite lätt med balans och teknikövningar vid klubbstugan. Sen hade jag förberett en kort slinga på mtb-spåret där de fick tänka på att trampa hela tiden trots stök & bök-terräng. Längs den korta slingan fanns även en del val som de kunde göra. Ett lätt och ett svårt. Det svåra krävde lite mer teknik.
När de hade kört tillräckligt många varv och jag hade ätit tillräckligt många blåbär så samlades vi för att köra en sista övning. Att bomba stig skitfort. tror alla han med att köra detta korta parti 3 ggr och alla körde fortare o fortare för varje gång och då kände jag att det var dax att bryta för det kan bara sluta på ett sätt. Att någon kör över sin förmåga och krashar.
Nu slapp vi det och åkte och fikade istället.
Flera imponerade som vanligt och det var roligt att se några nya ansikten på träningen.
Mina ben har kännts oförskämt pigga idag efter gårdagens lilla joggingpass på 37 km. Tror att det har sjunkit in under dagen hur jäkla långt jag sprang igår alltså. Känner mig riktigt nöjd och att det sen funkar att trampa idag är ett plus. Själva lårmusklerna är knappt trötta och de gör inte det minsta ont. Dock känner jag mig instabil vid knäna om jag t.ex hoppar i sidled eller vrider mig runt så det undviker jag.
Imorgon skall jag jobba ensam så nu är blåtandheadsetet laddat så jag kan njuta av god musik när jag sitter o målar. Stör mig gärna med ett roligt sms om du vill 0709-458658

Kommentarer
Postat av: Lasse

Ont om kommentarer på sistone så här kommer en glad en.

Första måndagsträningen för mig, tokroligt! Just samma slinga kör jag varje runda innan det bär av österut på trevligare stigar, både trampa i stök-o-bök på vägen ut och bomba delen på vägen hem. Den här gången gick det dock mycket smidigare och snabbare tack vare de nyttiga tipsen. Tyngre växel och mer fart gör nog susen i marka, gäller bara att våga.

2011-08-02 @ 02:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback