hög användarkapacitet

Nu är det någe skit med datorn igen. Den jobbar o jobbar o jobbar. Tvärt emot mig alltså.

Gårdagens träning
Bäst att blogga på innan brudarna vaknar. Jag och jobbarkompismats fick till det igår. Jodåsåatt...Det var länge sen vi tränade ihop och nu när vi båda haft semester ett tag fanns det mycket att prata om. Vi jogga ca 1 mil och allt kändes jättebra i kroppen de första 45 min. Sen kände jag faktiskt de där mysko känningarna runt höger knä igen. Idag är det torsdag och maran är inte förrens på lördag och jag skall inte springa nåt mer så jag är lugn.
Ikväll sätter jag mig på natt-tåg mot Åre och är framme imorgon bitti. En lugn dag i den fina byn och förhoppningsvis blir det (som vanligt) ett besök på Åre chokladfabrik. Inte bara för de har fri provsmakning utan oxå för att det lilla extra energi-intaget kan behövas dagen efter.
På Nora-fronten blev det en framgång igår. Ingen stor grej kanske men för oss (mest mig) så blev det de. Jag tog henne nån timme igår morse när Sara sov ut och när Nora helt plötsligt blev hungrig (hon kommer på det rätt snabbt) så fanns det en förbredd flaska i kylen som jag värmde. Jag matade sen henne utan problem med flaska och det gick skitbra på första försöket. Ja..tills den tog slut för då fick jag iaf gå in och väcka Sara men ändå. Wohoo!
Får väl se hur uppdateringarna blir nu närmaste dagarna så jag får väl passa på nu.... Kolla in följande trailer om den norska filmen Troll Hunter. Antingen är den skit eller så kanske de har lyckats göra en häftig variant av nån skäckis med nytt tema.
Sen kommer det ju snart en ny variant på Apornas planet. Verkar som det fortfarande är svårt att få till det att göra djur på digital väg och få dom se naturliga ut, framförallt när det rör sig.
Nu skall jag nog börja packa inför maran. För två år sen när jag sprang den för första gången så filmade jag ju ganska flitigt under tiden. Väldigt hoppigt och skakigt då jag höll mobilen i handen och inte tog mig tid att stanna och filma heller. Ni kanske har sett dessa redan då jag slängt upp dom här några ggr. Extra roligt är det att lyssna på mitt humör och energi. I början är det tjoo och tjimm men ju längre jag springer desto mer irriterat blir det :-)
och sen del 2
Hej då då.

Kommentarer
Postat av: Jakob

Lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback