Growlar Gustav Larsson?

Nu hittade jag en bild på Gustav Larsson (cyklisten) och hans tjej Veronica. Vilken otur att hon blev med :-)
Jag har fastnat lite för en för mig okänd grupp som heter DEADLOCK och kolla in videon. Är inte den growlande sångaren lite lik Gustav?
Sitter nu och tokdiggar till deras låt Virus Jones... Kolla in den snygga video
Häromdagen slog jag till och köpte nya mtb-skor. SIDI-fabriken har tydligen flyttat sin produktion men fabriken fortsatte att göra skor i nytt namn. De heter chain och ser jäkligt snabba ut.
Nu på morgonen testade jag dom på avslutningsrundan. Magnus P har ju slagit min tid på 47:34 med 14 sekunder. När jag såg det igår kväll så blev jag så jäkla motiverad att ta den nu på morgonen. Lagom när frukosten var avslutat så började det regna vilket sällan är en bra kombination när man vill köra fort på stig.
Jag gick väl som vanligt ut lite hårt och kände hur syran sved på endurospåren i början. Strax där efter så hörde jag ett skakande missljud och det var pulsklockan som höll på att lossna från styret så jag stannade och flyttade den till armen. Tänker inte räkna bort några sekunder för detta för det är ju bara en gissning på vad det tog.
Jag fick ta det lite lungt i de många rotiga kurvorna och "många bäckar små" som man brukar säga. De ger inte samma flyt och det märkliga är att kroppen kändes inte fräsch heller trots att jag bara joggade lungt i fredags och vilade igår. Borde ha sprättben.
Jag samlar dock tankarna och tänker att känslan kan ju luras ibland och jag mosar väl på så gott det går. Vid Lillåns motionscentral stannar kl på 47:32. Nu är det som det är och i dagsläget får väl Magnus stå som lagledare i Ckceres challange. Hur gör ni i andra lagen? Har ni så här hårda uttagningar? :-)
Nu skall jag gå och gosa med familjen som håller på att vakna
Så här glad är ALLTID Nora. Och hennes bajs luktar som rosor. Hon har dessutom redan börjat prata och ÄLSKAR att äta tacos.
Nä vi jämnför inte vårat barn med andra..

Kommentarer
Postat av: Katarina Rönnbacka Nybäck

Underbar blogg! Ett tips så slipper du köra så hårt. Jag utsåg mig själv som lagledare och de andra får inga möjligheter att ändra på det eftersom jag håller i anmälan! ;) Sen får jag bestämma hur allt från mackor ska ätas och var till hur hårt vi ska träna. När och om de andra kör ifrån mig så säger jag bara att passet redan tagit slut och att jag varvar ner. ;)

fantastiskt att Noras utveckling går så snabbt! Beror det också på generna?

2011-08-09 @ 22:31:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback