Pantamera

Vilken skön måndag. Inte bara vädermässigt utan arbetsdagen har gått förbi utan stress, sköna arbetsuppgifter bl.a. på universitetet :-)



Här är en bild snodd från ägaren till den rödsvarta focushojen som jag är på väg att köra över :-)
Vi var som sagt ett par erfarna unga män + Martin som igår njöt av fina stigar och härligt vårväder. Vi körde den omtyckta "avslutningsrundan" som jag garanterat kommer att avverka nån lämplig vuxenträningsmåndag.
Appropå Vuxenträning...

Är du nybörjare på mountainbike eller erfaren skogscyklist och söker likasinnande så drar det ju igång om en vecka. Mtb-träning som är öppen för alla. Måndagar kl 18 vid Almby IK:s klubbstuga på Ljungvägen 16 i Brickeberg. 
Några måndagar kommer vi att ses kl 17:30 på innergården bakom Norra cykel för att sedan köra lite längre sväng. Det är 2a maj och 23 maj som är bestämda i dagsläget. Kanske ska man boka in avslutningsrundan 23e maj??

Under gårdagens sväng så var dels underlaget lite opålitligt då det var lite slirigt här och var men så var nog hela gänget lite ringrostiga efter vinteruppehållet oxå. Jag själv lyckades få in en liten pinne vid bakväxeln med ett lite tråkigt resultat. En liten flärp på bakväxeln gick av så kedjan kan hoppa av den nedre rulltrissan åt sidan. Någon som har en longcage  SRAM X0 liggandes?

Annars så är det mest den där underbara bilen vi kallar Skrotis som jäklas

Till Salu! VSA medföljer bilen. :-)

Vi (svärfar och jag. Sara tittade på) skulle ju byta stötdämpare fram. Det var mycket som skulle lossas på för att man skulle få loss dem och historien är inte klar än. Vi får se vart det slutar men det är sant som det har sagts sen Henry Ford`s tid " Det är dyrt att ha bil"

Imorgon blir det ett intervallpass inomhus oavsett väder för det är det enda jag hinner med innan styrelsemötet i klubbstugan. Siktar på ett gäng 4or på höga wattsiffror då jag kört lungt lör-sön och vilat idag. Känns det bra efter det bränner jag av lite 30 sekunders oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback