Fettförbränningsmtb

Här hemma vill vi ha en viss stil & klass. Vi har lärt Leia att ligga som en sån där egyptiskt katt med svårstavat namn :-)

Idag vaknade jag som vanligt först här hemma. Misstänker att den vanan kommer förändras snart när den lilla ploppar ut. För de ploppar väl ut?? Lätt o smidigt?? Jag tog mig ett glas på stående fot. Proviva alltså. Sen bytte jag om och joggade till andra sidan stan och lämnade en liten present till svärmors trapp som vi hade köpt när vi var i Tallinn. Sen tog jag en omväg hemåt så distansen blev nästan 9 km. Väl hemma började Saris vakna till liv så vi åt frukost ihop.
Sen har vi varit på trädgårdsmässan i den i stort sett värdelösa byggnaden conventum Arena. Mässan finns inget att säga om förutom att jag köpte mig en stor salami som passar perfekt till öl. Detta har precis provats så ursäkta stavfelen.
Efter det så tog jag mig ut på en mtb-sväng på ca 2,5h och det var för att samla timmar och testa lite nya stigar. Självklart körde jag även fel men då lär man ju sig ännu fler stigar. För att ha varit ute så länge som 2,5 h så körde jag inte långt från stan. Började med Naturens Hus, Oset, Hjälmarsberg, Ekeby Almbys gamla skidspår, Mark, testade sen lite nytt till Riksväg 51. Mellan Atlegropen och Atleverket provade jag lite nya stigar men de måste torka upp för att bli okej. Sen finns risken att de i sommar har växt igen så man inte hittar dem. Efter ett tag blev jag skrämd av något stort som stod alldeles brevid stigen...

Denna fejk-älg är gjuten i betong men när man ser något i ögonvrån brevid stigen så rycker man till. Iaf om det är en "älg"
När jag åkte via sörbyskogen hemåt så såg jag en Almby IK-klädd cyklist i korta byxor och kort tröja. Den galna man som nyss varit sjuk. " ja men det är ju varmt " svarade han på mitt skäll. Nej, Det är inte sommar än!!!

Imorgon hade jag tänkt att göra racerpremiär men jag har nyligen ändrat mig för det är faktiskt väldigt kul med mtb just nu. Det är precis som om kroppen har saknat att köra i skogen för det är kul. Började faktiskt fundera på fler tävlingar under dagens pass som inte innehöll en enda pulshöjning med träningssyfte.

Nähe..Lite mer ölkorv kanske.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback