Maffioso-lover

Jag har nog inte så ansträngd kropp nu. Vid infektioner så brukar man ju kunna ha en förhöjd vilopuls o så... Jag låg nyss och vilade på sängen och tog vilopulsen men trodde båda gångerna att jag räknat fel när det blev 36 slag/ minut. Jag bad Sara räkna en tredje gång och då säger hon efter en stund " vad är 17 gånger 2 ? "
Trots att jag snorar lite grann och ibland hostar upp en o annan slemklump så är jag väldigt mkt piggare än igår.
Ska faktiskt cykla lite lugn mtb imorgon. JA mamma. Lugnt !!

Sara har i två säsonger nu följt matprogrammet Solens mat. Man kan avläsa på henne hur mkt hon skulle vilja vara på plats och avnjuta den italienska maten och kulturen när hon sitter där och småler under programmet.
Idag när vi gick på stan så provade vi en liten, anonym italiensk resturang där endast en av de som arbetade kunde svenska(med schysst brytning) och de såg alla väldigt italienska ut. Hur spännande låter en rätt som heter triss i pasta? Vi tog båda den rätten iaf och blev mkt nöjda. Sara blev nog förresten mest nöjd då Eros Rammazotti spelades i högtalarna.

Annars så shoppade vi lite oxå. Tidningsställ och handväskor på myrorna. CD o DVD på Najs Prajz och en 1,5 meter hög dracena hos Almstedsblommor för 149 kr. Väl hemma så såg jag i Bauhaus reklamblad att deras lika höga dracena kostade 299:- det kändes bra.

Jag tillhör den lilla skara människor som fortfarande köper skivor i skivbutikerna. Idag blev det avatar, gruppen inte filmen

Här har ni ett liveframträdande med pyroteknik. Precis som det ska vara på en bra konsert. Sen förtidsröstade vi oxå. Båda på centern. Tänker inte hymla med vart vi står. Jag tycker det är löjligt att man inte säger vad man röstar på för man har väl ändå en åsikt om man röstar? Att det blev just centern beror på de tester vi har gjort på olika valbarometrar. Jag kunde lika gärna ha lagt min på folkpartiet men nu blev det så här. Visst ni förresten att man kan rösta hur många gånger som helst fram till valdagen? Jag kan t.ex. rösta på ett annat parti på måndag för det är min sista röst som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback