jogg x 2 = 67 pannor

För ca 3 veckor sedan klagade jag lite över att jag passerade 70 kg-strecket. Jag vill nå bullgränsen ( där jag skulle tillåta mig själv att få fika lite mer) 67 kg. Idag hände det! Men det är inte riktigt rättvisst då det var efter träningspass nummer 2 och jag hade dessutom inte ätit lunch än men ändå. Vågen visade 67 kg prick!
Så enkelt är det alltså att gå ner i vikt. Lite ändrade vanor om att inte köpa godis, inte äta för att det finns mat hemma utan äta när det behövs och i rimliga mängder. Jag har inte uteslutit socker men jag tycker nog att jag fått ett minskat sockerbegär iaf.
Efter jag hade vägt mig idag så åkte jag upp på stan och tog en latte med en dajmtårtebit :-)

Dagens träningar
jag behövde bara jogga ca 600 meter med en camelback lastad med frukt, yougurt och havregryn till skolgatan där kollegan Martin bor. SEn gick det bra att springa. Inte jogga. Det pysslar ju motionärer med :-) Skämt o sido blev jag inspirerad av en intervju jag läste i senaste RW med Kjell-Erik Ståhl. Han hade en hård o tuff inställning till träning. Det fick mig att tänka att det där med jogging gör mig ju inte snabbare.
Så blev det. Jag sprang alltså till och från jobbet idag men klockan säger att jag var snabbare på hemvägen för jag hade ungefär samma tid men sprang en längre väg hem.
Traineffekt blev 3,7 respektive 3,9 av 5 möjliga.

Har nu ikväll fått upp motivationen för Kumlacrossen. Hur undrar ni? Jo dels har jag peppat Åsa Erlandsson på facebook att komma o köra samt att jag kollat på nedanstående film. Igen.
Då det de senaste två åren har varit kalasfint väder på Kumlacrossen så ökar väl risken för att det i år är pissväder eller så skiner alltid solen i Kumla.

/>
Nu skall jag gå och besöka två tjejer som bjöd in mig på mys. "vill du komma över o mysa med oss?" lät det nyss i telefon. Sockrar Göran Persson på gröten?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback