TC o TC o TC + spinninghoj

Nu är vintern här på riktigt. Jag tänker inte på kyla och snö utan när träning efter träning sker i klubbens träningslokal.
Igår gick det skit men idag gick det bra.
Gårdagens träning: Tänkte köra långa intervaller på 290w. En siffra jag bara hög ur luften för när formen har varit bra (typ våren 2006 :-)) kördes långa intervaller på dryga 300w så jag trodde jag säjfade (safe o.s.v.) med 290w. Det gjorde jag inte. Första intervallen höll i 10 min, nästa 5 min sen försökte jag en femma till men när vaderna spändes som om de krampade och det kändes allmänt skit så avbröt jag och cyklade hem i kylan. Dock en 3,6a i traineffekt.
 Hemma gick den fysiska träningen bättre ;-)
Dagens träning: Hade räknat ut att 4w/kg var 272w vilket siktet ställdes på och då gick det bättre. 3x10 min med 5 min vila emellan gick bra och det är nog där jag just nu skall köra mina långa intervaller. 4,5 i Traineffekt

Imorgon och förmodligen på torsdag så är tanken på att jag skall sitta där och svettas oxå. Måste ju få fram lite cykeltryck om den där resan till skåne ska bli av om ca 1,5 vecka. Frågan är vilken sorts intervaller jag skall köra imorgon. Förslag?
Torsdagens pass skall nog bli tunga intervaller med låg kadens som är så slitsamma.

Efter dagens träning hade vi möte i cykelstyrelsen där vi bl.a. summerade SM i CX. Glädjande besked som gör att motivationen för att köra nästa år oxå stärktes ännu mer.

När jag loggade in här på bloggen noterade jag att någon hade lagt en kommentar på ett blogginlägg. Jag klickade upp detta inlägg för jag kunde inte minnas det. Det visade sig att jag skrev det i mars 2007 och någon hade kommenterat det nu. Snacka om segt internet.

hej hopp

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback