Sexig bild från vårt sovrum

Först vill jag säga..VILKEN HELG VI HAR HAFT!!
Jag har ju börjat mobilblogga in en del bilder här men ibland följer inte min text med. Det är alltså inte jag som är extra tråkig och skippar den.

Det är inte på grund av prestationerna utan rent allmänt som jag tycker detta varit en bra helg. Sara o jag har haft social tid med massa trevliga cyklister i Borlänge. Det är liksom en bekantskapskrets som man sommartid träffar oftare än en del vänner på hemmaplan. Vi har dessutom hunnit med lite kvalitètid ihop oxå. Även om det bara var några timmar i kupolen i Borlänge men ändå. Efter den lyxfikan där sprang vi på Tomas Lövgren mitt i hans svensexa så vi fick skjuts till bilen i en sån där cykel för 4 stycken. Han var så snygg :-)

Sen har jag pratat med en del veteraner i helgen om en träningshelg här i Örebro.. Mer info kommer. Jag skall kolla upp det där med boende imorgon.
 Patrik P under dagens tempo.

Slutsegraren i sin snygga tröja. 2a Gunnar Bäckgren, Norberg, efter ett bra tempolopp. 3a Johan Axelsson, Kolmården.

Racerapport 
Jag gick ut sist på 10 km tempo idag då jag ledde med endast 18 sekunder före Johan A och jag såg nattens regnande som en fördel för mig då det mera skulle handla om teknik än förmågan att bomba skiten ur sig. Sara hade ju kört delar av banan innan mig och varnade lite för den första grässvängen efter ca 150 meters åkning. När jag passerade där tyckte jag att " det där var väl ingen fara, fan borde ha kört fortare" men det var nog bra att jag körde safe för det var några som lade sig just där.
När jag kom till dagens första backe där det är lätt att dra sig röd om man är för tänd så skymtade jag en tröja genom lövverket.. Inte kunde det väl vara Johan...Inte kunde jag ha ätit upp de där 30 sekundrarna redan men mitt i backen skiljer det ca 10 sekunder mellan oss då han tvingas springa. Straxt efter krönet är jag in på hans hjul och han släpper till och med om mig.
Jag har fått frågan om jag kunde slappna av då men svaret är nej. Det var för tidigt på loppet och mkt kan ju hända mig oxå. Krasher, punkteringar mm. så jag gasade på men ju mer avståndet växte bakåt åt Johan ju mer slappnade jag av och gjorde kanske just därför inga misstag på banan som bitvis var som en rodelbana. Man fick låta däcken glida och fara lite åt sidorna och trycka på där det gick och köra lungt och kontrollerat genom många av svängarna.
Jag har länge sagt att Michelin XCR dry varit mitt favvo-framdäck men nu har jag ändrat mig. Schwalbes Rocket Ron funkar klockrent i både torrt och vått. Det greppar riktigt bra. Bakdäck kör jag med Continentals RaceKing. Ett däck som funkade även i ett blött Borlänge men det är ju ett väldigt sandigt område för på en riktigt lerig bana är det väl inte att rekommendera.



Sara var klok och "startade om" sin tävlingsdebut i damer sport. Hon fick ett kvitto på var hon står och börjar nu sikta på att komma tillbaka i dam elit igen.

Nu skall vi fira med fiskgratäng. Att vara cyklist är lyx & flärd hela tiden :-)


Kommentarer
Postat av: Sara

Hmmm, jag tror rätt många som fastnade på rubriken blev besvikna... :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback