Hatkärlek till Gunnar

Ouf..skittrött i benen så det är tur man inte behöver använda dem för att blogga.
Om arbetsdagen finns inget mer än det här att säga: Regn på morgonen, regn på lunchen, spöregn eftermiddag kombinerat med lite gegga.

Dagens långa blogg handlar om min födelsedagspresent från min tuffe konkurrent
Gunnar Töjren.

På min födelsedag i lördags träffade jag ju GT på tävlingen i Hjo. Han gav mig ett paket med två saker i. Den ena var en hemmabränd cd som han hade komponerat ihop själv. Han har en massa DJ-prylar hemma och har dessutom kunskapen och intresset att mixa o så där.
Skivan är uppbyggd med ca 11 minuters uppvärmning, följt med en Scooter-låt, som pitchats upp till 90 bpm så om man vill kan man ha en kadenstakt att följa, på 4 minuter. Sen blir det lungnare musik i 4 minuter innan samma procedur upprepas tre gånger till. Alltså ett klassiskt 4x4 pass.

Det speciella med denna cd är att de kända kommentatorerna Vacchi och Adamsson är lämpligt inmixade i intervallerna!!

Jag åkte till klubbstugan efter jobbet idag för att testa denna cd. Så här gick det:
Intervall nummer 1: Jag kör på något högre kadens och får ett schysst flås. En normal start men blir peppad efter ca 3 minuter då Vacchi skriker om att Armstrong sticker i en backe. Lagom start med okej flås.
Intervall nummer 2: Går ut i takt med musiken och var påväg att tappa tempot flera gånger och med ca 1 minut kvar peppar Vacchi mig igen då Contador är aktiv i en backe och i mitt huvud säger det "Häng på Ola, häng på" När 4 minuter gått hänger jag över styret och flåsar fram "Fy fan dig Gunnar. Det här ska du få för". Sara bara flinar på andra sidan rummet då hon satt och körde på tröskelpuls.

Mellan denna och intervall Nr.3 pratar Anders A och Roberto om klättringen Verbier och vilken tuff dag som väntar cyklisterna. Som denna cykelnörd man är så skapar detta en skön känsla under passet och pissvädret utanför byts mot en alp-känsla med sol och härliga vyer.
Intervall nummer 3: Jag går ut på 90 i kadens och är mentalt beredd på en upprepning av de två tidigare intervallerna men redan efter ca 40 sekunder in i låten skriker Roberto Vacchis röst " O Contador attackerar tidigt, tidigt med 5,5 km kvar av backen...."  Jävla helvete. Redan!! I mitt huvud svara det " Gå med Ola. En utbrytning!!" Jag sliter på och det tar inte länge innan jag sitter och kör med öppen mun. Med ca 50 sekunder kvar av intervallen är det dax igen. Vacchi: " och Saestre attackera! Han kollar sig över axeln. Frank schleck sitter kvar än så länge..." I mitt huvud: Gå med Ola. Du är stark. Du kan ta han idag! Där var det mitt övermod som talade för med 15 sekunder kvar av intervallen är jag rökt och kan inte hålla ut. Jag skriker ut min besvikelse i lokalen och skrämmer Sara :-)
Intervall nummer 4: är en annan scooterlåt men annars en upprepning av 3an så här vet jag ju spelets regler så att säga och tar väl inte ut mig lika mycket så  jag straffar mig själv med en extra intervall efteråt.

Efter en 5 minuters urtrampning så körde jag och Sara 5 stycken 30 sekunders ihop. De är grymma. Vi var båda så trötta så det blev två stopp på vägen hem. Ett för underbar mat på Chiao Chiao och ett på coop. Vi fick båda syra i benen av att gå de tre trapporna upp till lägenheten. Fan vilket pass!

Vill du testa cd:n?? Gör`t. Den ligger i klubblokalen.

Gunnar: Fan det här tycker jag du ska göra igen. Seriöst. En schysst halvnaken bild på konvolutet så kan du lätt sälja dem till oss cyklister för en hundring. Har du en schysst halvnaken bild på Irma kan du nog få 15o kr för dom :-)
Tack så mycket GT. Jag hatar dig. Jag älskar dig.


Kommentarer
Postat av: GT

Bara halvnaket?? Vi bjuder gärna på helnaket(sa irma) he he he... Härligt att du gilla den och kul med en recention av passet!!! Ckn cyklisterna har kört dessa intervaller till mina remixar sedan ca 5 år tillbaka och de flesta gillar dem. Har även skickat ett ex till Mr Roberto V förra året men ej fått veta vad han tyckte om mixenarna. Har några fler pass då jag tillverkat dem i några år. Hoppas ni i almby får användning av dem..... och.... jag gillar dig med Ola!!! ;.)

Postat av: Thomas J

Med såna vänner behöver man inga fiender...

...eller var det tvärtom kanske?

2010-05-18 @ 10:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback