viktnedgång my ass

Attans vad tuff löpningen blev
Attans vad kul ungdomsträningen var.

Körde intervaller med jobbarkompismats. När det gäller löpning så är det inga problem att få upp flåset så det blev verkligen högintensiva. När mats blev avhängd i första intervallen frågade han "ouf...Kör du på tröskel eller? Inte! nä tänkte väl" Det blev 3:30, 3, 4 och 3:30 minuter långa intervaller alltså på gnällen vad det gäller tid i det högintensiva fönstret men det kändes riktigt ordentligt i benen i slutet av det 1h 15 minuter långa passet.

När jag summerar veckans träning är det ungefär en halvering av första "träningslägrets" tid. Dryga 11 timmar denna vecka men i tisdags, torsdags, fredags, gårdagens och dagens träningar har det varit hårda pass så jag känner mig nöjd ändå över veckan. Så var det de där med att bränna fett med morgonpromenaderna. Har promenerat ca 6 timmar totalt som inte är med i träningstimmarna förstås innan frukost mån-fredag. Förra söndagen vägde jag 68,6 innan frukost. Idag vägde jag 68,5 innan frukost. Jo ni fattar att det känns nödvändigt att gå så långt för 100 gram. Nä i mitt fall handlar det om att stoppa i mig rätt saker istället tydligen.

Det skiter jag i just nu. Har precis handlat en påse lösgodis som jag moffar i mig. Det spelar ingen större roll just nu.

 

Top premiärtur på min tävlingsmtb upp till ungdomarnas inomhusträning i gamla mässan. Shit de är galna de där knattarna. 3 krasher under uppvärmningen bara!! Lite tårar och nån kylpåse så var allt bra igen. Jag fick vara med i ett av staffettlagen och fick verkligen ge järnet för att knappra in de försprång som andra laget hade. Pedagogiskt och bra vann lagen varsin gång.

Nu sitter jag här och smälter dagens intryck tillsammans med lösgodiset :-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback