Träningsläger Nr.2 med racertips

Jaha då var man igång med ledighetsvecka nummer 2. Smygstartade med ett knappa 3 timmar långt pass på oerhört rena vägar trots mycket snö på sidorna. Kvinnersta, Frövi, Fellingsbro och käglan. Just sträckan Kvinnersta-Frövi ca 17 km kan man köra på sin finaste racer nu om man vill. Helt soprent från grus och snöplogen har gjort ett ypperligt arbete så det som smälter rinner inte ut på vägen. Ända kruxet är väl att man måste ta bilen ut till Kvinnersta först om man är rädd om sin racer men mitt tips är seriöst. Vägen är kanon. Har även hört att Norra bro, Almbro och hidingsta svängen är kalas men jag har inte kört den själv.

Den här bilden visar verkligen vilken typ av katt vi har här hemma. En ninja-katt. Vi försöker leva ett vanligt liv här hemma men det rubbas ibland av en katt som attackerar från alla håll med klor och tänder likt ett samuraisvärd.


Ännu en bild på Sara i stretchburen i Riga.

Imorse gick jag powerwalk själv. Hade siktat på att starta kl 8 men det blev visst redan 06:35 då jag verkligen är morgonpigg. Imorgon skall jag få med mig jobbarkollegan Martin och vi har bestämt träff kl.07:30...Vad ska jag göra ända fram tills dess?

Märkte en annan sak idag oxå..Nu när jag har tagit en veckas ledighet för att träna så har jag mycket mera inskrivet i almenackan än en normal arbetsvecka. Märkligt. Skulle nog gå in i väggen om jag blev långtidsarbetslös :-)

Imorgon ser det ut så här: fettbrännarpromenad, frukost, träning, ringa ca 3-4 samtal, maila några viktiga mail, fikadejt, sen måste jag ta tag med det sista med min egna racerhoj. Sen har jag visst en sambo som säkert vill umgås och socialisera oxå. Mycket nu.

Ni planerar väl in ett av de häftigaste mountainbikeäventyren i sommar??
Gotlandbikebattle.

Nästa vecka är det cykelmöte i Ljungstugan. Tisdag kl.18:30. Där blir det information om vad som händer och sker i sommar med träningar och tävlingar. Det bjuds på fika oxå...


Kommentarer
Postat av: Jakob

gotlandbikebattle 2010 taggar vi för!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback