Vilken helgstart


Jobbarkompismats med fru och barn, jag och min gumma åkte på en cyketur efter jobbet och åt medhavd pastasallad och drack kaffe och åt en massa fikabröd.
 Klicka på bilden för förstoring.
 
När jag och S får barn skall vi införskaffa en likadan vagn som de har. Den skiftas smidigt mellan cyklarna (om båda är utrustade med fäste förstås), man kan springa med den, sätta dit skidor för snöåkning och lätt sätta dit ett hjul efter man cyklat upp på stan så den kan shoppas med.

Nu har Sara precis stuckit iväg för att premiärjobba på Frimis. Det har sålts över 3000 (!!!) biljetter dit ikväll. Hon skall nog servera lite samt plocka disk. Frågan är hur många som kommer att fria till henne ikväll? Det har hänt förut...

Helgens strapatser 

Imorgon ser det ut som jag och GT svänger förbi svampen kl. 11 och tar sen sikte på Kilsbergen. Gäller att smörja in armar, nacke och vader nu när solen äntligen har börjat steka lite. Vi siktar på en 4 timmars tur men vem vet. Det kanske blir längre oxå. Vi improviserar nog efter vägen.
Nu börjar stigvisar-ångesten smyga sig på. Vet att Patrik P, Oscar E och jag har haft den tidigare. Det där med att man vill visa upp de bästa sidorna av en hemmaterräng. Skulle det vara för lerigt eller om några skogsarbetare har ändrat på stigarnas utformning är man snabb att ursäkta sig genom att säga ungefär så här: "Åhh nej..Här brukar det vara så fint, roligt men nu..." Jag börjar redan nu genom att säga att jag hitintills inte varit uppe en enda gång i Kilsbergen i år. Jag kanske får chansen att säga så många gånger imorgon.

På söndag
Träningstävlingen verkar växa lite med tiden men det blir nog flera barn än vuxna skulle jag tippa. Den vanliga barn/ungdomsträningen som brukar vara på söndagar kl. 18 är tidigarelagd nu pga detta lilla jippo. Sen vill dom nog se hur en så gammal man som GT kan cykla så fort oxå. Kanske får han skriva autografer :-) Regerande svensk mästare som han är.
Dam/ungdomsklasserna får väl starta vid kl. 10 men jag är osäker på hur/var de ska köra...Få deltagare = kortare bana. Kanske ska man slänga in en sportklass där oxå för att få flera att köra den långa banan? Vi improviserar även där på morgonen.
Barnklassen får väl starta typ en minut bakom och köra en kortare bana. Låter det krångligt? Det blir det inte.

Snyggapojkar30-klassen (d.v.s. alla andra som inte går in i övriga klasser) Start kl. 11. Tanken var ju 3 varv på långa banan men samma sak här, få deltagare så kör vi en kortare bana och flera varv. 

Kan du inte tävla ( sjukintyg krävs :-)) så behövs alltid fotodokumentation, kaffebryggning, flaggvakt på banvallen, tidtagare, supporters mm.

HEJ HEJ


Kommentarer
Postat av: Thomas J

Vilken väg tror du att ni tar upp mot bergen? Kan man kanske möta upp vid Frösvidal?

2010-06-04 @ 20:28:20
Postat av: GT

HE he´he he.... roligt det där med stigångesten!! Den har jag kännt många gånger när jag ska visa upp stigarna hemmavid. Hör Stefans röst inom mig: -Fan Gunnar!!! Vet du var du ska? Inget trail nu!!! Det ska vara cykelbart!!!



he he he...igen!! Stigångensten finns nog hos alla cyklister!!! :)

2010-06-04 @ 20:52:09
Postat av: ola

Ja Thomas.Frösvidal blir bra. Där drar vi in höger (från oss sett). Gissar på 11:45 där.

Gunnar: Om ovanstående Thomas följer med får vi en naturguide av rang. Han sitter alltid inne med den senaste stig-kvalitèn.

2010-06-04 @ 21:05:29
Postat av: Thomas J

11.45 vid Frösvidal passar mig bra.

Men jag har bara varit ute i den här terrängen två gånger i vår så vänta er inte för mycket.

2010-06-04 @ 22:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback