mer om el-cyklar

Så här såg det ut imorse på jobbet
 

Efter dagens slit så sitter det fullt med gröna ringar bland repen.

Usch...Jag har ont i magen. Det kom nu efter att jag ätit gröt efter dagens träning. Jag var så sugen på kaffe & macka efteråt men lagom tills kaffet var klart så gjorde det så ont att det nu står en knappt rörd kopp kaffe brevid mig.

Dagens träning

Jag är en dålig förebild för mig själv. Jag säger en sak och gör en annan. Idag skulle jag bara rulla racer lugnt men så blev det inte. Kvinnersta, Södra Dylta, Axbergshammar, Förvi, Fellingsbro, Käglan, hem.
Mosade på ganska bra från Frövi och körde lite tungt i Käglanbackarna. 2,5 h blev det och nu är benen varma och trötta.Det hade det ju inte varit om jag haft fräscha batterier i sadelröret...

Ni har väl hört om det senaste inom proffscykel? Jag kan inte riktigt bestämma mig vilket som är sämst moral? Dopa sig eller fuska med cykeln. Om det är så att Cancellara har fuskat på detta vis så betyder det ju att sverige har tagit både OS-guld och VM-guld i tempo. Inte illa va? Filmen här nedan börjar på nåt utlänskt språk (franska?) men det kommer engelsk text efter ca 1 minut.

Nu ska jag gå in på fejjan. Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback