Jävlar vad nära

Nu är det verkligen gubbvarning på mig. Igår morse vaknade jag 04:20 och gick på toa. Känner på väg tillbaka till sovrummet att jag är rätt pigg så jag går aldrig och lägger mig igen. Nä istället började jag diska, putsa på vinnarcykeln och sedan börja förbereda frukosten åt den zombie som vid 5 snåret kom strykande ut i köket med kisande ögon och lät dovt " Mmmmm..." Sara hade vaknat gått upp.
Imorse var det dock tvärtom. Då vaknade jag skittrött och det blev inte bättre förrrens jag klämt 50 cl energidryck kl. 06:45. Sedan har arbetsdagen gått bra.


Igår var det nära. Att jag passerade 100 st unika besökare på denna blogg. Ni vet att blir det 100 st eller mer så har det (vid ett svagt ögonblick) utlovats nakenbilder.

Igår var det vuxenträning och det var 15 stycken tappra. Körde 3 sorters intervaller med dem men jag själv körde inte så många. Kände att det inte riktigt var optimalt dagen efter NM. De fick iaf börja med 4 stycken lite längre tröskelintervaller. ca4 minuter långa. Sen blev det 15/15 intervaller (eller något som liknade det iaf) och sen avslutades det med 3 stycken maxintervaller på ca 25 sekunder vardera.
Tror att de flesta gillar det där att plåga sig efter som antalet deltagare är så stabilt. Jag tänker nu vara med två måndagar till innan gruppen får träna på egen hand i Juli för att sedan återuppta den otroligt proffsiga organiserade träningen i augusti.

Dagens träning
För att hinna med lite kvalitativ träning innan dagens styrelsemöte med cykelsektionen så fick det bli klubblokalen. Där körde jag 5 x 4 minuters intervaller till den där häftiga skivan jag fick av GT. Som sällskap kom Niclas och Andreas. Tror att träningen tog ganska bra för jag fick syra när jag gick uppför trappen här hemma.

Imorgon skall den gård som jag och kollegan Martin jobbat med sen (känns som 1897) i höstas besiktas. Det skall vi fira med att luncha på Pizza Hut. Najs. Det kan inte bli fel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback