Effektivitet


Min kära älskling har satt upp kattnätet runt balkongen idag så nu kan vi sitta där och inte oroa oss över att Neo skall hoppa över kanten. Jag var aldrig orolig innan heller...
Just nu läser jag senaste numret av sweden rock där Sabaton har intervjuats samt en nyinköpt bok. En biografi om Bruce Dickinsson, sångaren i Iron Maiden. Sara pluggar sjukdomslära med farmakologi (?!?)

Idag ha började arbetsdagen med att jag fick ett sylvasst hörn på en maskin över knät så det blev ett djupt jack. En jobbarkompis tyckte det borde sys men jag har kört med plåster (dum eller hård?) Då jag har haltat lite och haft allmänt ömt och ont under dagen så passade det bra att det var planerat vilodag idag. Eller vila och vila..Räknade ut att jag blandat ca 40 säckar betong idag. Med spade i en bytta. Varje säck väger 25 kg så det blir väl över ett ton. Det känns i ryggen kan jag meddela..

 Dock fick man upp motivationen  för att träna alldeles nyss då jag pratade med Gunnar Töjren i telefon och fick höra att han satt ett fläskigt nytt personbästa på trainern uppför Alp dè huez. Just när han sa det satt jag och sara på balkongen och åt jordgubbar och drack mousserande vin. Han vet hur han skall ge en ångest...

Nu till helgen kommer han och frugan ned hit för en träningshelg där även du är inbjuden. På lördag blir det ett distanspass till Kilsbergen. Starttid är lite osäkert men det får jag återkomma med. Vi siktar på 4-5 timmar. frösvidal, klockhammar, Rusakulan och en sväng till. Säkert en fika i Ånnaboda oxå.
På söndag är du extra iinbjuden till då vi kör en träningstävling i Marka. 2 eller 3 varv på mtb-spåret. Start kl. 10 för det förstnämda och kl. 11 för den stenhårda kill-klassen Pojkar 30.

Imorgon tänkte jag nog springa 4or...
Hoppas det funkar bra efter en dag med nästan total vila.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback