Jämna plågor

Igår stod det intervaller på våra träningsscheman och idag står det distans. Inget av dem matchar verkligheten för det har varit en slags motivationsbrist under helgen. Söndagen har precis startat men jag tänker inte köra distans idag i detta blåsiga och kalla väder.

Något som däremot är viktigt i träningslära är att chocka kroppen för att få fram en förbättring. Träna annorlunda eller hårdare än normalt. Jag tänkte besöka gymet idag och garanterat köra hårt. Något som jag kommer att få ångra under måndag och kanske framförallt tisdag.

Igår tog vi bilen till Mogetorp och så joggade vi tillsammans lite längs bergslagsleden men jag visade Sara Amboberget. Med hjälp av Suuntoklockan så vet jag att det var 12,5 km långt och vi höll ca 8 km/h i snitt. Sara körde bra och lade in en jättespurt de sista 5 minutrarna men då stöp hon ordentligt backen oxå. Ja det gjorde hon faktiskt 2 ggr under passet men hon är ju inte den som klagar utan reste sig och fortsatte. Hon kommer att klara den korta banan på 13 km i Åre finfint.
Men lite trött blev hon nog då det såg ut så här när vi kom hem

Här syns oxå lite av det nya hemmabiosystemet...

När jag satt här och bloggade tänkte jag leta fram en film på när Anja Pässon gör sälen för det såg nästan så ut när Sara slog omkull första gången igår. Istället hittade massa andra klipp. Har suttit en halvtimme och kollat på en magiker som man inte hör så mkt om nu för tiden. David Blaine. Här står han tillsammans med min favoritkvinna (strax efter Sara naturligtvis)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback