cykla & nyckelpass

Idag skällde jag på de där jäkla ungarna som bara vill förstöra och ställa till det i Baronbacken. Fasen vad arg jag var där ett tag. Föräldrarna bara sitter på balkongerna och gör ingenting.

Träning
När det gäller min träning så lägger jag inte ned själ och hjärta i alla pass. En del ser jag dock som lite viktigare än andra. De får kallas nyckelpass. Idag var ett sånt och det känns för jag sitter här i vår varma lägenhet med sjukt tunga ben. Jag tog med mig Sara på rulle och körde till Garphyttan. Där körde jag högintensiva intervaller i backen upp emot Ånnaboda. 4 min + 5 min + 5min + 4 min blev det. Sen körde vi båda 15/15 intervaller i medvinden hemåt på grävevägen. Jag siktade på 20 st och det blev 26 st så det får man väl vara nöjd med.

Imorgon så blir det att hämta ut nya klingor till mountainbiken för nu är dom i stan. Med lite flyt kanske nya klockan kommer oxå. Detta i kombinationen med att jag och en släkting vid namn Janne ska ut på långpass jogging imorgon så blir det kanske inte mkt till uppdatering här på sidan. Då kan du få njuta av denna gamla sketch under tiden.
Ha de gött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback