Snor!!!

Konstigt att komma hem efter jobbet och inte ha en aning om vad som skall ske. Ingen shopping, ingen tvätt, inga förberedelser och tyvärr ingen träning.

Blir nog tvungen att erkänna att det denna gång inte rör sig om några kattkvalster utan en klassisk förkylning. Snorar mest hela tiden och jag tror, och hoppas, att det stannar vid en kortare förkylning och inte drar ner i lungorna eller halsen.

Annika (tremil.blogg.se) startade nog ovetandes en intern utmaning här på tunnelgatan 8. Ja för nu skall jag och Sara tävla i benpress mot varandra. Lite som två flugor ska tävla om att dra en bil. En på 54 kg och en på 68kg ska pressa upp minst 300 kg är det tänkt och detta kommer självklart att spelas in så ni kan bedömma benvinklar, fusk och hur det ser ut när jag vinner :-) Något alternativ finns inte. Psykkriget är igång...

Som perfekt tajming idag ringde kusin Linnea och ville ha sällskap idag på mat & vin. Jag är så lättköpt. Fotbojan hänger oxå med och sen är vi ju alla tre stammisar på O´Learys så det blir det nog på vägen hem.

Tjing tjong.
Morgondagens träning blir nog en promenad. Jippie.


Kommentarer
Postat av: AA

De som satsar på elittävlande och eventuella segrar tänker inte på vin och fester!

2010-01-05 @ 23:17:33
Postat av: Ola

Vilken tur jag lämnat elitkörandet bakom mig då.



Jag tycker att det skall göras nya regler i cykelsporten där kommisarierna även skall kontrollera vad cyklisterna tänker på. Du är inne på helt rätt linje AA. Sporten behöver verkligen sånna regler tycker jag. En hård kontrollerad diktatur a la Kina, styrt under diktatorn SCF.

Postat av: Patrik Paulsson

Ha ha! :-)

2010-01-07 @ 19:59:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback