Pensionärspromenad & skidor

Mera snor. Ändå lite glad att jag bara känner mig seg och trött och att det är näsan som rinner. Inga hostningar eller grönt slem.
Sov ut så gott det gick med en förkylning och en kattunge som vill vara överallt i sängen på morgontimmarna. Vi tog frukost sen en promenad till ICA Maxi i de -19 graderna som det var ute i förmiddags. Trots bra kläder så blir man kall utomhus nu men jag gillar det ändå. Hellre detta än plusgrader och slask.
Vi handlade inte särskilt många varor men dyrt blev det ändå. En våg och gardiner stod väl för de största kostnaderna. Denna (jävla) våg har jag velat haft ett tag men det måste vara något fel på den för jag vägde idag strax över 70 kg. Jag hoppas att den kan fungera som den piska jag behöver för att tappa lite vikt nu de 3-4  månaderna som är kvar till tävlingspremiären.
Vi köpte även en långfranska för 10:90. Det är verkligen skitbröd men nu var det inte till oss utan till alla de änder som vi gått förbi påvägen till ICA. Pensionärsvarning!
Köpte även aftonbladet vilket jag inte gör så ofta nu för tiden. Såg att Niklas Axelsson åkt fast för EPO-doping igen. Stämmer de uppgifterna så tycker jag att han är riktigt puckad.

Från kl 12:20 har jag nästan skaffat mig liggsår framför tv:n då det varit Tour de ski och skidskyttestafett damer. Tyckte om den showen som Marcus Hellner gav. Synd att han inte lyckades sätta dit P. Nordtug.
Imorgon är jag glad att jag slipper skotta/dra snö och bara kan sitta i Lundbergarn som är halvhel.

Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback