OSis men vilken rysare

Vinterstudion på SVT har just visat OS-finalen i hockey från 1994 års spel i Lillehammer. Trots att man vet resultatet på den 16 år gamla matchen så var det spännande. Det finns dock en hockeymatch som jag gärna skulle se igen men jag vet inte riktigt vilket år det är eller ens vilken turnering det var. En final tror jag iaf att det var mellan Sverige och Finland och svenskarna vänder 1-5 till seger med 6-5. En helt otrolig match som jag vet att jag såg då.
Vet du vilken match jag menar?

Dagens träning
Försiktigt satt jag på gymet och svettades i en timme på en spinninghoj idag. Träffade en örebrocyklist som jag har träffat de tre senaste gångerna jag varit på gymet. Antingen tränar vi lika mkt på friskis eller så är han alltid där :-)
Jag varierade motstånd och kadens lite och körde dessutom lite enbenstramp. Allting väldigt lugnt. Kan inte säga att jag är 100% frisk än men min erfarenhet säger att jag försiktigt kan börja röra på påkarna igen.

Därefter blev det en spontanfika med en
dalkulla som oxå var på gymet men eftersom jag måste jobba bort lite av min grova övervikt tog jag bara en liten biskvi till kaffet. En minibiskvi.


Efter en snabblunch hemma av jättegoa rester från gårdagen så mötte jag upp min jobbakollega Martin för vi skulle ta en lång promenad i det kyliga men jättefina vädret.
Ca 1,5 timme i rask takt blev det och kalorierna bara flög iväg. Har inte vägt mig idag men det blir det säkert innan dagen är förbi.

Touren 2010
Vad skönt det var att se att norsken är mänsklig och att han faktiskt kan bli trött. Lukas Bauer är en snyggåkare när det gäller klassisk åkning tycker jag. Han kan verkligen få det att se ut som att det aldrig går uppför.
Inför morgondagen verkar det bli spännande på två håll. En kamp om guldet där den kaxige Nortug vinner och en kamp om bronset där jag satsar på Hellner.

Appropå skidor...Nu skall jag gå ned och hämta upp mina lagg som jag inte har rört sedan vasaloppet. De har fortfarande samma lilla nummerlapp på sig som de fick när jag gick till duschen efter vasan. Har blivit "medlurad" av en skåning till wadköpingsloppet. Tror jag. Kanske. Inte omöjligt, får se.

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Niclas

En riktigt klassiker! http://www.youtube.com/watch?v=_ckaCuFfBzA

2010-01-09 @ 21:36:10
Postat av: Patrik Paulsson

Den är verkligen klassisk, minns när jag såg den.



Däremot kunde jag svära på att det var Tjeckien, nu vet jag bättre!

2010-01-10 @ 12:18:55
Postat av: Annika

Trevligt om/att det blir skidåkning hos cykelola också i vinter :)

2010-01-12 @ 12:54:46
URL: http://tremil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback