Fredagkväll med plåtter-mos

Köpte våg för två dagar sedan. Nu väger jag 1,9 kg mindre än första invägningen. Det går bra nu, kompis det går bra nu.
Sitter här och dricker termoskaffe som är kvar sedan arbetsdagen. Halvgott.

Igårkväll var jag nog ändå inte frisk. Vi satt i tv-soffan och jag zappade med fjärren och tillslut stannade jag på 3an där Victorias secret fashion show precis hade börjat.
 Tittar ca 4-5 minuter innan jag går iväg och packar upp jobbväskan, diskar lite och sen sätter mig vid datorn. Helt onormalt, helt sjukt jämnfört med en "normal" Ola.
Idag tror jag att jag är så pass frisk att gårdagens misstag inte skall ske igen.

Så pass frisk att jag var jäkligt sugen på att träna lite lite grann men jag har lyckats hålla mig lugn genom att promenera extra mycket idag. Halvvägs hem från jobbet innan jag började cykla. Sen gick jag en rask promenad  upp på stan för lite handling av växt till Öste och fredagsmat till Sara och mig.
Sara la i växten i akvariet, gick på toaletten och när hon tittade till Öste igen var 95% av växten uppäten. Jäkla glupskt djur de där.
Maten till oss själva blir idag potatisgratäng med fläskfilè och grönpepparsås. Eftersom vi skall hålla ned vikten nu så blir det ingen frukt-efterrätt då frukt är godis. Glass är ju inte godis så därför blir det glass. När vi väl äter glass slår vi till ordentligt.


Ja just det... Vi ska ju lyxa till det genom att ha tvätt-tid ikväll oxå. 19-22. Vilken fredagkväll. Precis som alla andra?? Nä just ja det var ju Tacos & tv de ja.
Imorgon skall jag träna. Shit vad jag längtar.

Prata med en polare som befann sig i jämtland igår. Som svensk frågar man naturligtvis om vädret. -"Hur kallt har ni det?" frågade jag. -" vänta ska jag kolla" svarade han. -" - 30 grader e det nu". Det är i det kallaste laget nu tycker jag den här vintern men ändå hör man väl färre klagomål nu än när det är en slaskvinter va? Ja tycker det.

Hej hopp

Kommentarer
Postat av: Patrik Paulsson

I like it too!



Mer snö åt folket! Den gav mig dessutom en extra hotellvistelse i Stckholm under hemresan igår. Tåg tål inte snö...

2010-01-09 @ 11:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback