kyckling & vekling

Önskar det fanns någon vintrig bild från dagens pass som jag och jobbarkompismats firade av i Klockhammarsbacken men kameran som Sara tagit med ville inte fungera trots att det var rena sommarvärmen ute på endast 8 minusgrader.

Vi skulle köra 4 x 4 minuter med stavar i backen och ingen av oss verkade gilla att få blodsmak i munnen och mjölksyra upp över öronen upptäckte vi efter 2 intervaller. Båda två vill ju dock få bra kondis och bli starka och då måste man plåga sig lite ibland.

Intervall nr.1 gick nog bäst för oss båda två. 4min 19 sekunder.

Intervall nr.2 startade bra för mig och skaffade mig återigen en liten lucka till Mats, tid 4:34

Intervall nr.3. Tyckte jag startade lugnt men syran slog till knappt halvvägs. In i sista branten har jag återigen en lucka men tvingas (viker ner mig) och går bestämt med stavarna i ca 10 meter innan jag kan lägga in en (långsam) spurt. Tid 4:45

Intervall nr 4. Den sista för dagen. Startade medvetet lugnt och ville göra Mats sällskap till sista knäppan och sen öka MEN så blev det inte. I sista branten med jobbarkompismats "på rulle" så blir det ingen ökning från min sida men jag hör att min kollega gör en. Det knäcker mig och jag blir ståendes med ca 50 meter kvar. Parkerad med 2 telefonstolpar till ben.

Denna träningsform MÅSTE vara nyttig för shit vad knäckt jag blir efteråt. Mats däremot joggade lätt efteråt och hade sprättben. Det vore konstigt om jag hade det efter denna vecka (ursäkt?) men förvaltar jag detta bra med lagoma doser med fika så finns nog styrkan i benen igen lagom tills nästa helg.

Ni som varit hemma hos oss det senaste året har kanske sett denna lilla kyckling på vår fönsterbräda i köket. Det är en godis som vi köpte i påskas och den känns likadan i konsistensen fortfarande. Sa nån kemikalier? Tänkte kanske ge den till några ungar som ringer på dörren vid Helloween. Ja nästa år alltså.

 

Idag har Skrotis fått sig en ansiktslyftning. Vår privata mekaniker har bytt termostat på Asconan och då började en del andra funktioner som värme i kupèn och lättare växlingar fungera. Som en ny bil. Fast från 1985.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback