Annan dags trängsel

trodde att juletiden var till för att samla släkt o vänner och prata o umgås men satestiken här säger att ni är några som ändå sitter vid datorn. Kul!

Igår gick jag som en gammal gubbe efter joggingturen på julafton så vilodagen satt som en smäck. Vi åkte och tog emot en gåva av Saras faster. Vår första barnvagn. Den är ett år yngre än Sara men nu har vi iaf en med stora hjul. Vi är emot sånna där med kundvagnshjul.

Medans jag körde dagens träning polerade Sara den med autosol så nu blänker den som ny. Saras faster hade oxå en snygg möbel som hon ville bli av med (för 500kr). En skenk med piano inbyggt. Snygg och ganska stor, 185x100 cm

Dagens träning:

Jag ville jogga en sväng och överraska två systrar, tillika jobbarkompisar i Tomasboda (Kilsbergen). De skulle nämligen sköta om fikaservicen där idag så jag tog Skrotis till Klockhammar och skulle jogga grusvägen upp dit. Jag kände lite i lårmusklerna och hade därför tagit med stavarna för att få lite extra puls. Nu var det så att vägen upp dit var inte plogad så 7 minuter efter jag lämnat bilen så pep pulsklockan o varnade att jag låg över mjölksyratröskeln. Det tog mig "bara" 25 minuter upp till kilsbergstugan men det var jobbigt ändå.Där var jag dagens första kund men flera svettiga motionärer ramlade snart in men de tränade skidåkning istället.
En kopp kaffe och lite skitsnack beställde jag och det smakade bra oxå.

Nerför hade jag ingen användning av stavarn och det gick mkt snabbare ner men jag önskar ändå att jag fått åka skidor ner. Det hade varit häftigt.

Sen har vi trängts med massor av folk på Marieberg och dessutom gjort vårt första, men inte sista, besök på Babyproffsen. Shit vad grejer det finns men man måste ju inte ha allt det där.
SEn shoppade jag naturligtvis på Jack & Jones oxå. ...

Nu ljöd signalen " Nä nu är det mat" från köket. Sara är jättehungrig :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback