Skribent: Trädgårdsmästare Läsare: cyklister

I morse var mina ben (mest de vänstra) som en pensionär. Nu ikväll var båda benen bara lite trötta. Det hindrade dem dock inte (de var ju tvungna) att hålla i vuxenträningen i mtb. Helst hade jag bara lagt mig på soffan efter jobbet men ändå.. Cykla!
Det var nu tredje måndagen vi körde och vi blev 15 stycken idag. Ett o annat nytt ansikte dyker upp och kör det tycker jag är kul. Något som är mindre kul är att en ung Almbycyklist avslutade med att krasha och kommer att ha märken och svullnad i ansiktet några dagar. Kanske är en raggfaktor i hans plugg?? Mitt tips är iaf att spela cool i skolan denna vecka Kalle. Lejonslagsmål, strypt en noshörning, klubbats med ett skinheadsgäng. Säg vad som helst för om 6 månader är det ingen som minns det ändå.
Vi körde 2 varv på teknikspåret i Marka idag och tränade omkörningar. Den som var längst bak i kön startade att ta placeringar tills man var i spets. Vi körde i olika grupper oxå för att kön inte skulle bli för lång och att vi var olika starka.Bilder kommer säkert på
Johans blogg senare ikväll eller imorgon. Upptäckte att han även leker papparatzi (stavas?) så jag finns säkert med på nån smygbild med snuskig undertext.

Jag glömde att nämna två personer i gårdagens blogg som imponerade lite. Först Micke Salomonsson som blev tvåa på ett lite imponerande sätt. Han säger iaf själv att han inte ansträngde sig särskilt mycket men han körde ändå jäkligt fort. Jag har upplevt det en gång. Den gången jag kom 4 på Lida Loop gick allting jättelätt. Kände mig aldrig ansträngd då. Micke körde oxå typ premiärpasset på sin nya hoj. Under hans uppvärmingsvarv mixtrade han med inställningar och gaffeltryck mm. Bra kört!
En annan är Mikael Johansson, IK Hymer, som jag var säker på inte skulle hävda sig på en bana som Mjölbys men han kom ju trea efter mig och Gunnar. Mikael är absolut inte svag, nä tvärtom. Men jag har aldrig sett honom som en tekniker men till honom oxå: Bra kört!

Kollar man statestiken igår och idag så är det än så länge nästan exakt dubbelt så många besökare här på bloggen idag jämnfört med gårdagen. Antingen så läser ni på jobbets datorer eller så är det hälften av er som är tävlingscyklister och var i Mjölby igår. Kanske en kombo vad vet jag.

Nu har jag även fått min tänkta långloppsbana digital om det är nån som är intresserad så hör av er på mailen. Allt är bara en idè än så länge men vem vet...

Jag måste ha ventilerat ganska mycket igår för när jag tar djupa andetag så känns det ansträngt i diafragman och lungorna/revbenen. Blir lungt långpass på racern imorgon.

Tjipp chopp

Kommentarer
Postat av: Johan F

Skicka kartan till mig! Jag hittar inte din e-postadress... Och jag orkar ju inte blogga efter en så hård träning förstår du väl...

Postat av: Malin

Bra jobbat!! Du är grym!

Japp söndagsträningarna är suveräna. Ska försöka vara med varje söndag. Bra sätt att få mil på kontot. Dock kommer våren bli nästintill vit om vi både ska ha tidiga pass på lördagen o söndagen. Inget vindrickande på kvällarna ;) Men man ska väl inte kombinera sprit o idrott väl? ;)

Förresten fick en broschyr till jobbet igår där du var med (inte på cykel då utan i arbete med annat :).

2010-04-27 @ 09:33:15
URL: http://healthandliving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback