senila

Ojdå. En bild! Som jag messat in till facebook, laddat ner till datorn för att sen publicera här. Tycker att mina lår är lite grova för att vara cyklist. Får fortfarande höra typ "fan vilka stora vader du har". När det blåser ute står jag som en sån där vipp-mugg som inte kan ramla omkull.

Gårdagens träning 1
Igår var det racerdax igen men eftersom Flandern runt skulle visas på Eurosport från kl 13 så körde vi en 3timmars runda, jag, Niclas och Jonas.  Ekeby-Almby, Odensbacken, Sköllersta, Ekeby, Kumla, Sickelsta, Täby kyrka och hem. Mötte flera cyklister ute, bl.a.
Johan F.
Vi höll en bra snitthastighet och ökade farten ju närmare stan vi kom. En lagom söndagstur.

Sen Åkte jag och Sara ut till farsan utanför Hjortkvarn där vi åt påskmat, njöt av naturen, shoppade på grannens loppis samt lekte med hans senaste inköp 4hjulingen. Jag var het och provkörde den först. Puttrade ner över ett gärde ner mot sjön och reagerade på hur stabil jag tyckte den var. Vände och blåste på upp mot de andra. Då klev farsan direkt ut på gärdet och sa " du..du ...du kör lugnt den välter nog ganska lätt..." Han var mest rädd om den tror jag då han bara har ägt den en vecka och inte kört så mkt än. Jag tyckte den gick hur smidigt som helst iaf.
Gårdagens träning 2
Sen släppte Sara av mig några kilometer utanför stan så fick jag underhålla löpmuskelaturen och jogga hem. Gissar att det blev ca 8 km. Tyvärr så strulade mitt vänsterben väldigt mkt men efter att jag gått ca 200 meter samt stretchat framsidan på skenbenet lite så försvann det och jag kunde hålla en mer normalfart hem.

För en tid sedan köpte vi en timer till kaffebryggaren hemma för båda är oroliga om vi stängt av den eller inte när vi lämnar hemmet. I helgen har Sara köpt sånna där anti-halk klistermärken till badrumsgolvet. Nästa investering kan bli en larmknapp på toa :-)

Just nu sitter jag och kollar på ett vackert snöfall. OM det hade varit i december... 


Kommentarer
Postat av: Johan F

Ja men du fick ju länken till min blogg nästan rätt! :) I övrigt har jag gjort dig en tjänst och kollade; och det verkar som att ditt nya epitet är ledigt! nakenola.blogg.se! :) Fy fan vilket onödigt snöfall!

Postat av: GT

mmmjaouu!!! vilka ben!!! he he he!!! Du borde ju testa velodromen!!! Där skulle du vara ännu grymmare!! Du har velodromkropp!!! :)

2010-04-05 @ 20:43:30
URL: http://www.gunnar.in

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback