Racerapport 2

Sitter och försöker blogga lite då Paris-Roubaix går på Eurosport sänds på TV:n. Ett lopp jag körde för två år sedan.

Idag körde jag dock Keps cup som spårvägen hade ordnat. Bättre väder idag så det dök upp lite fler åkare än igår. Jag kände mig rätt pigg i benen och värmde upp med 4 varv på den 1,5 km långa (korta) banan. Den var betydligt mer utslagsgivande än gårdagens då den bestod till hälften av en lång stigning och resten var naturligtvis utför. Underlaget var till 95% stig som bestod av sten, sten, rötter och sten. Ingen vila oavsett lutningen.
Starten går och jag gick med gårdagens elitkillar, Ormen och Seglarn. Det var lite dumt på dagens bana då vi startade med klättringen. Låg länge trea i totalen kan man säga men blev senare omåkt av en, för mig okänd, elitåkare från spårvägen. Dagens tuffare bana kändes mer och mer i benen men det är ju ändå nyttigt då det var just den här hårda träningen jag ville ha. I H30 körde vi 6 varv idag och den tuffa öppningen av mig gjorde att jag var tvungen att köra lugnare på varv 2 och 3 men sen gick det rätt bra.
Segern i H30 var ett faktum idag vilket var ett skönt kvitto på vinterns träning. Micke S kommenterade faktiskt min träning innan start och han trodde nog att jag är i mitt esse nu. Njaee ja e skeptisk men det känns bra iaf.

Att köra slanglöst har förresten varit en hit denna helg. Haft ganska lågt tryck i framdäcket och haft ett riktigt bra grepp. Ska nog bli bra att få ett fräsht, lättare bakdäck senare som har en hög luftkammare. 

Nu skall jag inte göra någe mer förrens sgeraren av P-R går i mål, då skall jag ta hand om min stackars cykel som fick ta en del stryk idag. Även Sara fick stryk idag fast av sin egna cykel. Hon upprepade torsdagens lilla fadäs att slå i samma knä, på exakt samma plats, i styrstammen och avbröt sin tävlingspremiär.
En annan jag tycker lite synd om är fjolårets värsta konkurrent men han är garanterat som en bumerang...Han kommer tillbaka.

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Starkt kört! Och när du är i ditt esse så kommer det gå riktigt fort! Läget att gå upp i Elit igen ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback