Ordningen återställd

Glöm det där igår. Idag kändes det bättre.


Gårdagskvällen var på invigningen av Virus bar. Lite besviken över lokalen men jag skall ge det en ny chans. Folket som var där hade väldigt mkt rockabillytema. tatuerade tjejer (vi snackar inte en liten delfin på skuldran nu) Rutig flanell och chackrutiga klänningar. Njaaa

Racerapport från dagens GP-lopp

Förra helgen skrockade darvell och Österling om att man kunde köra rätt bra dagen efter en "blöt" kväll. Idag bevisades den tesen att den funkar. Jag kände mig mkt starkare än igår men sen var banan av en helt annan karaktär oxå. Gårdagens GP-bana hade flera igångdrag från låg hastighet till ruskigt hög fart. På dagens bana kunde man hålla en högre fart genom kurvorna så igångdragen blev inte lika blodiga.
En som dock blev blodig var Peter

Han kunde inte väja för en fallande cyklist och drogs med i krashen.
Jag gjorde inte om samma dumma misstag som igår och bränna mig i början men var ändå med långt fram hela racet. en gång fick jag tillochmed vara loss med en cykelcityåkare och få lite vind på nosen. Ett annat varv försökte jag spurta om ett spurtpris oxå och allt det självförtroendet vittnar väl om att det fanns alkohol kvar i blodet :-)
Av sportklungan.se`s 5 åkare tog sig 3 i mål, samma som gårdagen alltså. Andreas blev 14e, jag 24 och jonas rullade in runt plats 55 av de ca 80 startande. Alla de fyra åkarna i sportklungan kan det där med att mosa på i vinden medans jag själv sprätter till ibland för något större slätdrag besitter jag inte. Men kul har jag haft och det är väl ändå grunden i all idrott??
Vi körde 1h 17 minuter och snittade ca 42 km/h idag.

Är jäkligt slö så här på kvällskvisten vilket betyder att jag iaf tog i idag och jag känner mig inte så peppad för att jogga med jobbarkompismats imorgon men jag har ju lovat.

hej hej

Kommentarer
Postat av: Mamma Milla

AAAAAAAAAAJ

Stackars den rumpan..




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback