lyckligtur med konstgjort ljus

Tillbaka efter en tids datastrul. Igår kunde jag ha fått blogga om jag inte däckat i soffan vid ungefär 21:15. Trött efter den framgångsrika ungdomstävlingen kanske...Eller så är man gammal.

Fan va sur jag kan bli på folk som uppvisar dålig moral. Idag var det brist på arbetsmoral. Jag fick på nära håll idag uppleva hur en arbetskamrat verkligen bara fördrev den sista halvtimmen utan att göra nånting. Jag satt i hans närhet och kunde mkt väl behövt en handtag och det visste han. Nu finns det allt för många fler som han på firman som kan sova bort arbetstid, vara borta nästan en timme varje frukost (som är 30 min), sluta så tidigt att man de sista 10 mintrarna kan sitta o slöa i omklädningsrummet. Skedde det en gång vore det annorlunda men vissa har gjort detta till vanor. Fy fan.

Roligare var det efter jobbet idag då jag beslöt mig för att deltaga i en så kallad Happyride. Har du ett cykelintresse, oavsett storlek, och inte har kollat in
www.happymtb.org så gör det.
Det är därifrån som uttrycket Happyride kommer och en gång i tiden var det bara slöåkning med imponerande låga kilometertider men idag var det verkligen tvärtom. Eller är det kanske alltid så 2009?? Har du överhuvudtaget lite mtb intresse och vill inte köra själv eller kanske lära dig lite nya stigar så häng på nästa gång. På happy.org finns en "örebro-tråd" som kan vara bra att följa.

Detta är nästan kännetecknet på happyride iaf :-)


Med
på turen fick jag med mig Lisa och Sara !! som gjorde en slags nypremiär efter alla jäkla turer med virus o skit. Hon hade tänkt en ca 30 minuter lång tur men vi körde båda nästan 3 timmar idag. Lisa gjorde oxå bra ifrån sig då hon idag inte gjorde en enda vurpa. Det tar sig sa mordbrännarn.

Turen startade vid Karlslunds motionscentral och sen körde vi den där svängen som jag körde med Mange P, Daniel och martintrampar i vintras men nu fanns där ingen irriterande snö. Nu blev det en jäkla rolig och skön sväng. För att göra av med några extra kalorier stack jag ut på stubbfält och blåste ur benen i några hundra meter.
Tänk vad kul om man kunde locka till sånna här stora sällskap uppe i kilsbergen under en höst-tur, eller på cykelcrossträning i Hästhagen (för det är väl snart dax??) eller kanske till sportklassen i Kumlacrossen.

Här är en film från dagen
imorgon är det fredag. Då skall affischer inför cykelcrossen hämtas. Martintrampar hat tjatat länge nu så han skall få några. Nån mer som tror sig ha en bra reklamplats så hör av er. Sen är det tvätt-tid, förberedelser inför lördagens GP-lopp. Ska väl försöka få lite fredagskänsla oxå. Med hjälp av trampad druvjuice kanske...

Kommentarer
Postat av: Johan Fintling

Näää, nu ska vi vara snälla! Kul att ni dök upp idag!

Postat av: Lisa

Ja jag är nöjd! Men det känns på något sätt nästan lite halvdant att komma hem hel, ren, torr och icke-blodig ;).

Har ju såklart till stor del dig och din hjälp och ditt tålamod att tacka för det! Lite mer blodsmaksträning och cykelsjälvförtroende på det här så ska det nog bli en anständig cyklist av mig med så småningom ska du se... :) (Då ska du få ta åt dig ära)

2009-09-17 @ 21:55:38
Postat av: Nilsson

Vi får försöka dra igång CX träningen snart. Ska bara bygga ihop hojen. Vore kul om vi vart ett stort gäng som tränar i Hästhagen. Martin & Dräparn är väl självskrivna :)

2009-09-18 @ 09:02:46
Postat av: Svein

Kul och träffas igen ola, som du sa nivån är olika på en happy ride så självklart är alla välkommna.

Och som alla säkert vet är mtb lite pryl baserad , men på en happy handlar och ha två hjul med ram då självklart som kan ta sig runt i örebro`s spår.

är inte utsrustningen som tar en runt är flåset.

i mitt fall då s....mycke med vilja ;)=

Hoppas vi ses igen



mvh svein

2009-09-18 @ 10:58:21
Postat av: martintrampar

Jag är frisk som ena nötkärna Herr Nilsson o du, nu har du hela helgen på dig att skruva så kör vi nästa vecka.

2009-09-18 @ 11:34:32
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: martintrampar

Lisa. -Du skrev att det kändes halvdant att komma hem hel o ren och icke blodig. Har du varit på en händelselös dejt eller vad menar du?

2009-09-18 @ 11:38:09
URL: http://martintrampar.blogg.se/
Postat av: Lisa

martin: vad skönt att du förstår mig så väl och kan läsa mellan raderna. precis så var det, vad gör jag för fel?

2009-09-18 @ 11:52:57
Postat av: Johan Fintling

Lisa, du kanske hade ögonen öppna och tänkte på Sverige för mycket? Ho-ho :)

2009-09-18 @ 14:53:19
Postat av: Lisa

pah, DU kan tänka på Sverige!

2009-09-18 @ 19:00:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback